Légère Hotel Luxembourg in Luxemburg met Tui.be

Légère Hotel Luxembourg in Luxemburg wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Luxemburg bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Luxemburg op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Légère Hotel Luxembourg in Luxemburg.

Je volgende vakantie naar Luxemburg, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Légère Hotel Luxembourg

Légère Hotel Luxembourg is een modern en ruim opgezet viersterrenhotel met een vijfsterrenallure. De omgeving leent zich perfect tot fietsen en wandelen. Ontdek het Mullerthal Trail of Aalbach, waar de rivier uitmondt. De kamers zijn modern en het hele hotel straalt echte luxe uit. Na het fietsen kan je heerlijk ontspannen in het wellnesscentrum van het hotel. Met een heerlijke saunasessie of een fijne massage gun je je benen weer rust. Voor wat extra ontspanning kan je terecht in de mooie hotelbar voor een lekker drankje.

Op vakantie naar Luxemburg met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Luxemburg met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Légère Hotel Luxembourg in Münsbach.

Land

Streek

Plaats

Sterren