Le Méridien Lav in Kroatië met Tui.be

Le Méridien Lav in Kroatië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Le Méridien Lav in Kroatië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Kroatië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Le Méridien Lav

Ongetwijfeld een van de meest indrukwekkende hotels aan de Dalmatische kust, ontworpen door de Italiaanse designer Lorenzo Bellini. Voor een uniek verblijf is dit ‘the place to be’. Bovendien biedt dit hotel een uitstekend spa-en wellnesscentrum. Van relaxen in het binnenzwembad tot een verkwikkende massage met luxeproducten… Ook als je houdt van lekker tafelen zit je hier goed. Hotel Le Méridien Lav is de uitgelezen locatie voor een vakantie in een warm en uitnodigend kader.

Op vakantie naar Kroatië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Le Méridien Lav.

Land

Streek

Plaats

Sterren