Verblijf 8 of 15 dagen met het hele gezin op een camping direct aan het zandstrand aan de Adriatische Kust

3/5
Camping Village Rosapineta

Sfeervolle camping aan de Venetiaanse Rivièra

Vanaf € 482,95 p.p.

Camping Village Rosapineta wordt omgeven door groen en is gelegen aan het eind van het Park van de Po-delta, direct gelegen aan de Adriatische Zee. Het is een ideale plek voor gezinnen die in de natuur willen doorbrengen. De camping beschikt over 2 zwembaden, 3 restaurants/pizzeria, fietsverhuur, sportschool, een tennisbaan, een voetbalveld, bowling, minigolf en nog veel meer! Voor de kleintjes is er van eind mei tot de eerste week van september een miniclub. Daarnaast is er voor de jongeren een junior club.

**Breng een bezoek aan de romantische stad Venetië**
Tijdens je verblijf mag een bezoek aan de wereldstad Venetië niet ontbreken! Vanaf de camping rijdt je in ca. een uur naar één van de uniekste steden in de wereld en een groot openluchtmuseum. Voor een groot deel is de stad op palen gebouwd en staat bekend om de historische binnenstad met zijn sprookjesachtige kanalen. Dwaal door de Venetiaanse straatjes en steegjes en ontdek de charme van deze oude handelsstad. Of maak traditioneel een romantische gondeltocht door de Canal Granda. Breng een bezoek aan de basiliek van Santa Maria della Salute en de San Marco Basiliek. Bewonder de mooie pleinen en strijk neer op één van de vele terrasjes.
**Klein Venetië: Ontdek de negen bruggen van Chioggia**
Ben je al in het populaire Venetië geweest? Maar wil je toch de sfeer van de stad proeven? Chioggia wordt ook wel klein Venetië genoemd en ligt ca. 25 minuten rijden van de camping. Chioggia is een kleine stad waar de bevolking vooral van de visserij leeft. Dwaal door door de knusse en kleurrijke straatjes en bewonder de negen bruggen, waarvan Ponte Vigo de beroemdste is. Naast de prachtige bruggen zijn in deze Italiaanse stad ook prachtige kerken en kathedralen te bewonderen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de kerk Chiesa di San Domenico. Vergeet tijdens je bezoek aan Chioggia zeker niet je camera mee te nemen!

Geniet van een voordelige vakantie naar Italië in Camping Village Rosapineta

Voordelig op vakantie gaan naar Italië dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Camping Village Rosapineta in Rosolina Mare, Adriatische Kust

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Italië vandaag nog!

Scroll naar boven