Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen in een 4*-hotel in het prachtige Bordeaux incl. vlucht

4/5
Hôtel Mercure Bordeaux Cité Mondiale Centre-Ville

4*-hotel in het prachtige Bordeaux incl. vlucht

Vanaf € 193,03 p.p.

Mercure Cité Mondiale Centre Ville ligt in Bordeaux, in de charmante wijk Chartrons. Het beschikt over een panoramisch terras met uitzicht over de rivier de Garonne, Pont de Pierre en de kades. De Cité du Vin is bereikbaar in minder dan 15 minuten met de tram vanaf het hotel, en Nouveaux Stade Bordeaux is 7 km verderop. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een minibar, satelliet-tv, een waterkoker/koffiezetapparaat en een ensuite badkamer.

**Place de la Bourse**
Dit is zeker het mooiste en meest gefotografeerde plein in Bordeaux. Het plein wordt omringd door prachtige gebouwen zoals het Paleis de la Bourse, het Musée National des Douanes en een bekend restaurant. Het is een mooi plaatje en dat komt omdat alle gebouwen hier in dezelfde stijl zijn gebouwd. Op het plein vind je ook de bekende fontein ‘Fontaine des Trois-Grâces. Maar het échte hoogtepunt van het Place de la Bourse is toch wel echt de Miroir d’Eau. Dit is het diepe waterbassin en tevens de grootste van de hele wereld! Deze is gecreëerd om het volledige plein te doen reflecteren. Dit zorgt vooral in de avond voor een waanzinnig beeld wanneer de gebouwen allemaal verlicht zijn.
**Musée d’Aquitaine**
Dit museum is zeker een bezoekje waard wanneer je in Bordeaux bent. Het is namelijk één van de grootste streekmusea van Frankrijk. In het museum vind je vooral veel informatie over de Gallo-Romeinse tijd en de voorwerpen hiervan. Deze voorwerpen zijn allemaal gevonden tijdens opgravingen in de afgelopen eeuwen.
**Esplanade des Quinconces**
Dit is net als Place de la Bourse een prachtig plein in Bordeaux. Dit is zelfs het grootste plein van Frankrijk! Je kan hier heerlijk wandelen langs de vele verschillende fonteinen en beeldhouwwerken van kunstenaars. Op dit plein vind je ook een monument om slachtoffers van terreur en de leden van de Girondijnen te eren. Er worden ook vaak leuke evenementen georganiseerd zoals markten en concerten.

Geniet van een voordelige vakantie naar Frankrijk in Hôtel Mercure Bordeaux Cité Mondiale Centre-Ville

Voordelig op vakantie gaan naar Frankrijk dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Hôtel Mercure Bordeaux Cité Mondiale Centre-Ville in Bordeaux, Aquitaine

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Frankrijk vandaag nog!

Scroll naar boven