Verblijf 2 of 3 dagen in een uniek theaterhotel nabij de Utrechtse Heuvelrug en Utrecht incl. ontbijt en optioneel 3-gangendiner

4/5
Hotel Theater Figi

Uniek 4*-theaterhotel bij de Utrechtse Heuvelrug incl. ontbijt

Vanaf € 43,50 p.p.

Hotel Theater Figi is een luxe 4-sterrenhotel waar het hotel op bijzonder wijze wordt gecombineerd met amusement. Je verblijft in een mooie kamer en je kunt genieten van het theater en de bioscoop in het hotel zelf. Het hotel beschikt over comfortabele kamers met een werkruimte met gratis vast internet en een eigen badkamer. ’s Ochtends kun je je favoriete ontbijtproducten uitkiezen van het ontbijtbuffet. Het Grand Café biedt uitzicht op het stadhuis en heeft meerdere opties voor lunch, diner en drankjes. Het centrum van Utrecht is op 12 km afstand te vinden.

**Utrecht**
Varen door de grachten in Utrecht
Net zoals Amsterdam, heeft Utrecht ook prachtige grachten! Maak daarom ook een rondvaart met een boot en ontdek Utrecht vanaf het water. Je bewondert Utrecht op deze manier van een andere kant. De historische gevels zullen jouw aandacht trekken. Niet zo’n fan van boten? Het is ook heerlijk om op een terrasje aan de gracht te zitten! Zodra het daglicht de stad verlaat, komen de verlichte verhalen van _Utrecht Lumen_ tot leven. De kunstwerken werpen een bijzonder licht op de historie, bewoners of de functie van een bouwwerk of locatie. Je kunt Utrecht Lumen 7 dagen per week in de avond zien. Met een tour met gids ontdek je het verhaal achter de kunstwerken, maar als je ze liever zelf wil gaan verkennen, kun je je eigen lichtroute samenstellen.
_De steen aan de ketting_
Bij het hoekhuis van Eligenhof en de Oudegracht nummer 364 vind je een grote steen aan een ketting. Niets bijzonders zou je denken…maar er gaan wilde verhalen rond over deze steen. Oorspronkelijk is de steen er neergelegd om het huis te beschermen tegen schade bij het slepen van de vrachtgoederen of het rijden van wagens. Maar de doodnormale steen zou bij nieuwe maan bloeden wanner je er een speld in stak. Dat is nog niet alles! ’s Nachts zouden de reuzen, heksen en geesten dansen rond de steen en er mee knikkeren en kaatsen over de keien van de Oudegracht. De bewoners konden niet van slapen van het lawaai en hielden uiteindelijk met nachtelijke mensenstoet een optocht om de boze geesten de donkere wateren van de gracht in te bannen. Ze zijn nooit meer gezien of gehoord… Voor de zekerheid heeft men de steen wel aan een ketting gelegd, je weet maar nooit!
**Utrechtse Heuvelrug**
Het recreatiegebied rondom Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug heeft veel te bieden. Zowel op sportief gebied als voor ontspanning is er voldoende afwisseling. Zo is er in Amerongen een Tabaksmuseum en vindt je bij Rhenen het Ouwehands Dierenpark. In het Nationale Park Utrechtse Heuvelrug ligt het landgoed De Ruiterberg. Het park leent zich uitstekend voor wandel- en fietsroutes. Heide, graslanden, vennen en bossen wisselen elkaar af en hier en daar kom je een landhuis of kasteel tegen.

Geniet van een voordelige vakantie naar Nederland in Hotel Theater Figi

Voordelig op vakantie gaan naar Nederland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Hotel Theater Figi in Zeist, Utrecht

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Nederland vandaag nog!

Scroll naar boven