Verblijf 2, 3 of 4 dagen middenin het polderlandschap in een 4*-hotel inMijdrecht nabij incl. ontbijt

4/5
Hotel Mijdrecht Marickenland

Verblijf nabij de Vinkeveense Plassen in 4*-hotel in Mijdrecht incl. ontbijt

Vanaf € 59,25 p.p.

De 61 kamers van het 4*-Hotel Mijdrecht Marickenland zijn standaard voorzien van een televisie, kluis, Wi-Fi en een badkamer met een douche, toilet en föhn. Voor een lekkere lunch of een heerlijk diner ben je bij hotel-restaurant Meesters aan het juiste adres. In dit sfeervolle restaurant worden gerechten uit de internationale keuken geserveerd.
Hotel Mijdrecht Marickenland biedt gratis Wi-Fi, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en moderne kamers. Het stadscentrum van Amsterdam bevindt zich op slechts 25 km afstand. Het hotel bevindt zich in de buurt van het recreatiegebied de Vinkeveense Plassen.

Het hotel ligt in de groene gemeente van De Ronde Venen, een omgeving waar je prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Vlakbij vind je de Vinkeveense Plassen, waar je zomers een bootje kunt huren, surfen of een van de vele andere watersportmogelijkheden. Het natuurreservaat Botshol vind je ook vlakbij het hotel. Dit gebied heeft een grote diversiteit aan natuur; veenplassen, rietlanden, moerasbos en smalle slootjes. Buiten het broedseizoen om is dit gebied toegankelijk voor publiek per voet of met een roeiboot. De Botshol is echt een vogelparadijs. Wie weet spot jij de lepelaar of een aalscholver! De prachtige natuur in de omgeving van het hotel is een lust voor natuurliefhebbers.

Geniet van een voordelige vakantie naar Nederland in Hotel Mijdrecht Marickenland

Voordelig op vakantie gaan naar Nederland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Hotel Mijdrecht Marickenland in Mijdrecht, Utrecht

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Nederland vandaag nog!

Scroll naar boven