Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel in de trotse hoofdstad van Friesland: Leeuwarden!

4/5
WestCord WTC Hotel Leeuwarden

Ontdek de hoofdstad van Friesland: Leeuwarden!

Vanaf € 81,00 p.p.

Het WestCord WTC Hotel Leeuwarden ligt aan de rand van het centrum van Leeuwarden, naast het Holland Casino. Het is direct verbonden met de WTC Expo. Er is gratis W-iFi beschikbaar. Je kunt naast het hotel gratis parkeren. De hotelkamers zijn modern en ruim. Elke kamer is voorzien van airconditioning, een televisie, thee- en koffiefaciliteiten, een kluisje en een apart toilet. In het restaurant Élevé geniet je tijdens het diner van een panoramisch uitzicht. De Skybar op de 11e verdieping van het hotel biedt een verscheidenheid aan wijnen, cocktails en gin tonics!

**Leeuwarden**
De Blokhuispoort staat aan de rand van de binnenstad en is een bijzonder gebouw. In deze voormalige gevangenis vind je nu geen zware jongens meer, maar diverse kleine winkeltjes, een bibliotheek en creatieve ondernemers. Mocht je meer willen weten over deze bijzondere locatie, ga dan mee op een van de open tours, waarbij een oud-bewaarder zijn verhaal verteld. In de stad vind je ook vele street art objecten. Sommige dragen een een belangrijke boodschap uit, terwijl andere puur bedoeld zijn om de stad meer kleur te geven. Natuurlijk mag een uitgebreide “shopsessie” niet ontbreken als je in Leeuwarden bent. De Kleine Kerkstraat is een klein straatje met een grote reputatie. Het is al meerdere keren verkozen tot leukste winkelstraat van Nederland.
**It Pettebosk**
Voor een heerlijke wandeling moet je in It Pettebosk zijn. Het ligt in Nationaal Park de Alde Feanen bij Earnewâlden en is in de eerste instantie aangelegd als educatiebos voor kinderen. Echter is dit park ook heel geschikt voor volwassenen. Er zijn vele bruggetjes, graspaden, vlonders en een natuurlijk speelterrein. Vanaf het bezoekerscentrum kunnen de kinderen een rugtasroute doen. Voor elke leeftijd is er een rugtas te leen met allerlei onderzoeksmateriaal om de natuur te ontdekken!
**Vogelkijkhut Reid om ‘e Krite**
Met een prachtig uitzicht op het meer, kun je vanuit deze volgelkijkhut de mooiste vogels spotten. Binnen in de hut vind je een elektronisch bord met informatie over de vogels en de geluiden die ze maken.

Geniet van een voordelige vakantie naar Nederland in WestCord WTC Hotel Leeuwarden

Voordelig op vakantie gaan naar Nederland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in WestCord WTC Hotel Leeuwarden in Leeuwarden, Friesland

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Nederland vandaag nog!

Scroll naar boven