Verblijf 2, 3, 4 of 5 dagen in een volledig ingericht appartement in het hart van Lille

4/5
Aparthotel Adagio Access Lille Vauban

Stedentrip Lille met verblijf in appartement in hartje stad

Vanaf € 33,97 p.p.

Het aparthotel Adagio access Lille Vauban ligt in de wijk Vauban, in het hart van Lille, en biedt 69 volledig ingerichte appartementen, allemaal uitgerust met een keuken. Er wordt een heerlijk en gevarieerd ontbijt geserveerd en hotelgasten hebben toegang tot een eigen parkeerplaats. Door de ligging nabij restaurants, bars en cafés, zul je genieten van de typische Lille-sfeer.

**Citadel van Rijsel**
Aan de rand van het centrum van Lille in het Bois de la Deûle ligt de Citadel van Rijsel. Dit is één van de weinige citadellen die nog steeds in gebruik zijn door het Franse leger. Hierdoor is het niet mogelijk om de citadel te bezoeken. Het park wat om de citadel ligt is dat echter wel en je kunt hier door en langs de oude verdedigingswerken van de stad wandelen. Het park is geheel omsloten door de rivier de Deule. In het park bevindt zich naast een grote parkeerplaats Zoo de Lille en een klein lunapark.
**Zoo de Lille**
Deze dierentuin is eigendom van de stad Lille en kan daarom gratis bezocht worden. Er leven hier ongeveer 300 dieren onderverdeeld in 70 verschillende diersoorten. In de dierentuin leven onder andere enkele kleinere katten en enkele bijzondere apensoorten. Het is één van de populairste dierentuinen van Frankrijk en trekt ieder jaar meer dan één miljoen bezoekers. Het is voor wie even de drukte van centrum van Lille wil ontvluchten de perfecte onthaast plaats.
_De dierentuin is gesloten van de tweede zondag in december tot de tweede zondag in februari._

Geniet van een voordelige vakantie naar Frankrijk in Aparthotel Adagio Access Lille Vauban

Voordelig op vakantie gaan naar Frankrijk dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Aparthotel Adagio Access Lille Vauban in Lille, Nord-Pas-de-Calais

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Frankrijk vandaag nog!

Scroll naar boven