Verblijf 2, 3, 4 of 5 dagen in een 4*-hotel in het Overijsselse Ommen incl. wellness bij Sauna & Beauty Ommen, ontbijt en een 3-gangendiner

4/5
Hotel & Restaurant de Zon

4*-hotel in het Overijsselse Ommen incl. wellness bij Sauna & Beauty Ommen, ontbijt en een 3-gangendiner

Vanaf € 94,00 p.p.

Sinds 1893 neemt Hotel & Restaurant De Zon een prominente plaats in aan de Overijsselse Vecht. Een dynamisch en modern hotel met een rijke historie. In de omgeving zijn er vele unieke fiets- en wandelmogelijkheden. Alle kamers van het hotel hebben een comfortabele inrichting en zijn standaard voorzien van een televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche.

Kom heerlijk tot rust in de sauna’s, stoombaden, solarium, zwembaden of één van de andere uitgebreide faciliteiten in Sauna & Beauty Ommen. Je kunt hier genieten van een kleinschalig en persoonlijk verblijf. Het uitgebreide saunalandschap biedt je volop de mogelijkheid om tot rust te komen. In de stilte van de relaxruimte kun je heerlijk bijkomen van je saunaronde. Voor een kopje koffie of een lichte maaltijd kunt je terecht in het sfeervolle saunarestaurant. In de schitterende saunatuin met vijverpartij kun je heerlijk genieten van de buitenlucht.
**Openingstijden:**
Maandag t/m zondag van 10.00 – 21.00 uur
**Let op:** de sauna en zwembad alleen toegankelijk **MET** badkleding

Geniet van een voordelige vakantie naar Nederland in Hotel & Restaurant de Zon

Voordelig op vakantie gaan naar Nederland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Hotel & Restaurant de Zon in Ommen, Overijssel

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Nederland vandaag nog!

Scroll naar boven