Stedentrip van 2, 3, 4, 5, of 6 dagen naar Düsseldorf met centraal gelegen luxe hotel

0/5
Living Hotel De Medici

Stedentrip naar Düsseldorf o.b.v. eigen vervoer met centraal gelegen luxe hotel

Vanaf € 83,34 p.p.

Het Living Hotel De Medici ligt in het hart van de historische oude binnenstad van Düsseldorf, tussen de Rijn en de Königsallee, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor sightseeing en winkelen. Zowel design en kwaliteit als comfort en service staan hoog in het vaandel bij Living Hotel De Medici. In de gangen van het hotel kan je een privécollectie van kunst bewonderen. Verder heeft het hotel een fitnessruimte. De kamers beschikken onder andere over een bureau, flatscreen televisie, snelle Wi-fi, minibar en airconditioner.

**Stadhuis (rathaus)**
Dit is de meest iconische bezienswaardigheid van Düsseldorf. Ga een stapje achteruit en bewonder de met klimop bedekte gevel van het gebouw. Hier vind je ook het beroemde ruitermonument Jan Wellem.
**De Lambertus Basiliek**
Vind je het middeleeuwse verleden van Düsseldorf interessant? Dan is de Lambertus Basiliek zeker een bezoekje waard. Dit is de meest opvallende kerk zowel van binnen als van buiten. Van buiten valt de kerk op omdat deze een gedraaide torenspits heeft maar ook binnenin de kerk is een hoop te zien!
**De kasteeltoren (schlossturm)**
Deze kasteeltoren behoort tot één van de oudste bouwwerken van Düsseldorf. De toren is in 1386 gebouwd! Vanaf de kasteeltoren heb je een mooi uitzicht over de stad. In de avond is het kasteel mooi verlicht.

Geniet van een voordelige vakantie naar Duitsland in Living Hotel De Medici

Voordelig op vakantie gaan naar Duitsland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Living Hotel De Medici in Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Duitsland vandaag nog!

Scroll naar boven