Résidence Pierre & Vacances Premium de la Plage

4/5

Vanaf € 338,- p.p.

✔︎ Prachtig vakantieplekje aan zee

✔︎ Sfeerrijke omgeving, ideaal voor een fietstocht

✔︎ Heerlijk luieren in het binnenbad of buitenbad

✔︎ Frankrijk

✔︎ 8 dagen dagen

✔︎ Logies

Wat ligt Résidence Pierre et Vacances Premium de la Plage toch op een schitterende plek. Direct aan zee en ook nog in het centrum van het fotogenieke plaatsje Le Crotoy. Het gebouw van Résidence Pierre & Vacances Premium de la Plage mag er zelf ook zijn. Zoals je kunt zien is het geheel in die typisch Normandische stijl gebouwd. Je combineert hier sfeer met luxe. Als je geen zin hebt om te zwemmen in het zoute water, kun je een frisse duiknemen in het buitenzwembad. Vind je dit te koud? Dan kun je heerlijk opwarmen in het binnenbad.

Geniet van een voordelige last minute vakantie naar Frankrijk in Résidence Pierre & Vacances Premium de la Plage

Voordelig op vakantie gaan naar Frankrijk dat doe je met een Sunweb last minute.  Met de last minute deals van Sunweb ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw Logies verblijf in Résidence Pierre & Vacances Premium de la Plage in Le Crotoy, Picardië

✔︎ Prachtig vakantieplekje aan zee

✔︎ Sfeerrijke omgeving, ideaal voor een fietstocht

✔︎ Heerlijk luieren in het binnenbad of buitenbad

✔︎ Er even lekker tussenuit

Dankzij de scherpe last minute aanbiedingen van Sunweb hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw last minute vakantie naar Frankrijk vandaag nog!

Scroll naar boven