Ontspannen 8-daagse riviercruise naar Rotterdam, Gent, Brussel, Antwerpen en Dordrecht o.b.v. volpension of all-inclusive

5/5
MS Crucevita - afvaart Noord Holland

8-daagse riviercruise o.b.v. volpension of all-inclusive naar verschillende steden in Nederland en België

Vanaf € 769,00 p.p.

MS Crucevita staat bekend als een van de meest elegante en indrukwekkende rivierschepen van West-Europa. Zodra je aan boord gaat, word je ondergedompeld in een omgeving van comfort en luxe. met een persoonlijke service, gericht op detail, met vriendelijk en professioneel personeel.
Op de Promenadebrug, gelegen rondom de grote wenteltrap die naar het Main Deck leidt, vind je de lobby en de receptie. In deze ruimte bevindt zich een grote bibliotheek met comfortabele stoelen en een open haard omgeven door grote banken. Het elegante en ruime restaurant bevindt zich op het hoofddek. De Solbrug is verdeeld in 2 ruimtes: een grote open ruimte met ligstoelen en een overdekte ruimte met een grote luifel. Het hoofddek en het promenadedek zijn met elkaar verbonden door een grote lift. De Sol-brug is vanaf de Promenadebrug bereikbaar via een stoellift buiten.

**Dag 1: aankomst**
Vanaf 16:00 uur mag je inchecken op het gezellige schip de MS Crucevita. Pak rustig je koffer uit en ga eens rondkijken wat je drijvende hotel je allemaal te bieden heeft. Neem een drankje in de bar en geniet ’s avonds van een heerlijk diner!
**Dag 2: vertrek**
_Om 23:00 uur vertrekt het schip richting Rotterdam_
Vandaag heb je de tijd om de stad te gaan verkennen of lekker te ontspannen aan boord want het schip vertrekt pas om 23:00 uur vanavond.
**Dag 3: Rotterdam**
_Het schip komt aan om 07:00 uur en vertrekt weer om 19:00 uur_
Welkom in Rotterdam! Vandaag kun je de stad gaan ontdekken tijdens een optionele city tour. Rotterdam staat ook wel bekend als “de havenstad” en is een levendige moderne stad met een rijke geschiedenis en opvallende architectuur. Rotterdam heeft zich in de loop der jaren hersteld van de verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog en is nu een stad met een prachtige skyline. Bezoek de iconische gebouwen zoals de Erasmusbrug, de markthal met zijn kleurrijke plafondkunst en de kubuswoningen. Ook zijn er diverse musea te bezoeken, waaronder het Museum Boijmans van Beuningen en het Maritiem Museum waar je inzicht krijgt in de rijke maritieme geschiedenis van de stad.
**Dag 4: Gent**
_Het schip komt aan om 10:00 uur en vertrekt weer om 20:00 uur_
We laten Nederland achter ons en komen vandaag aan in het altijd vriendelijk België. De eerste stad die je mag gaan ontmoeten is het historische Gent. Deze gastvrije stad is doordrenkt van geschiedenis waar je vele middeleeuwse architectuur zult tegenkomen. De meest opvallende zijn de imposante Sint-Baafskathedraal en het majestueuze Gravensteen-kasteel. Door de kronkelende grachten en de historische huizen langs de oevers krijg je spontaan zin om lekker te gaan wandelen en op ontdekking te gaan. Het gezellige centrum met geplaveide straten en volle pleinen bruisen van de activiteit. Hier kun je genieten van een lekker Belgisch biertje en lokale delicatessen. Maar ook voor de liefhebbers van musea is Gent een prachtige plek. Het SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) en het STAM (Stadsmuseum Gent) zijn populaire bestemmingen voor kunstliefhebbers.
**Dag 5: Brussel**
_Om 9:00 uur komt het schip aan in Brussel en vertrekt weer om 20:00 uur_
Tijdens een optionele bus tour en wandel tour kom je erachter wat de stad Brussel zo bijzonder maakt. Doordat vele internationale organisaties zich hebben gevestigd in Brussel is de stad een smeltkroes van verschillende culturen geworden. Brussel staat bekend om zijn musea met prachtige kunstcollecties, de kunstmarktjes in de Zavelbuurt en het meer dan uitgebreide winkelaanbod op de chique Avenue Louise en in Rue Neuve. Maar een bezoek aan de stad is natuur niet compleet zonder een bezoekje te brengen aan: Manneken Pis! Om de hoek in de Stoofstraat tref je het wereldberoemde beeld Manneken Pis. Het beeld staat hier al bijna vier eeuwen. Het is een plassend jongetje van slechts 58 cm en is op een sokkel geplaatst. Het beeld is uitgegroeid tot één van de beroemdste Belgische en Brusselse monumenten. En wist je dat er ook een Janneke Pis bestaat? Janneke Pis werd geboren in 1987 in opdracht van de eigenaar van het nabijgelegen restaurant. Je ziet haar glimlachend plassen in de buurt van Rue des Bouchers, in de kleine straat van Impasse de la Fidélité.
**Dag 6: Antwerpen**
_Om 3:00 uur komt het schip aan in Antwerpen en vertrekt weer om 19:00_
Na je ontbijt is het tijd om met een optionele city tour deze heerlijke stad te gaan verkennen! Met de imposante kathedraal en de altijd gezellige groenplaats worden vriendschappen makkelijk gesloten. Op “Het Eilandje” ligt de blikvanger van de stad het MAS (Museum aan de Stroom) Dit bijzonder vormgegeven museum heeft verschillende voorgaande musea samengepakt en er een aantrekkelijk geheel van gemaakt. Je leert er onder andere over de geschiedenis van Antwerpen en de haven. Een verborgen pareltje is het geheime steegje “De Vlaeykensgang”, deze verbindt Pelgrimstraat met de Hoogstraat. Let goed op want je loopt er zo voorbij. Op de brede winkelstraat Meir kun je heerlijk shoppen of een bezoekje brengen aan de prachtige stadsfeestzaal of ga heerlijke chocolade kopen in het Paleis op de Meir.
Leuk weetje: zo her en der door de stad kun je hele grappige en vooral “nutteloze” bordjes tegenkomen. vlakbij de Draakplaats vind je een tunnel met daarin een klein deurtje, de meeste mensen lopen hier gewoon voorbij maar kijk eens goed…nog een leuke vind je in de Haarstraat vlakbij huisnummer 11 vlakbij de grond.
**Dag 7: Dordrecht**
_Om 4:00 uur komt het schip aan in Dordrecht en vertrekt weer om 13:00 uur. Om 22:30 komt het schip aan in de ontschepingshaven_
Tot ziens België en hallo Nederland! Dordrecht is een stad doordrenkt van karakter en geschiedenis. Het heeft de status van een van de oudste steden in Nederland en heeft de bijnaam “Venetië van Nederland” wat je zeker terugziet in de prachtig bewaarde historische architectuur en sfeervolle grachten. Het centrum is een echt juweeltje met geplaveide straten, prachtige grachtenpanden en historische kerken zoals de Grote Kerk, die hoog boven de stad uittorent. Slenterend door de smalle steegjes ontdek je charmante boetiekjes, gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van een lekkere snack of drankje.
**Dag 7: terug in de haven**
Deze avond breng je nog lekker door aan boord van de MS Crucevita, geniet nog een laatste keer van een heerlijk drankje en eventueel nieuw gemaakte vriendschappen want morgen zit je minicruise er helaas weer op.
**Dag 8: terug naar huis**
_Om 9:00 uur check je uit_
Nadat je bent uitgecheckt neem je afscheid van het schip en keer je huiswaarts of breng je nog een dagje door in de stad. Met nieuwe herinneringen kom je weer thuis en zit je hopelijk vol verhalen om te delen.
**Let op!**
De afvaart is vanaf Amsterdam, Haarlem of Zaandam. Rond januari zal de definitieve afvaartplaats bekend zijn.

Geniet van een voordelige vakantie naar Nederland in MS Crucevita – afvaart Noord Holland

Voordelig op vakantie gaan naar Nederland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in MS Crucevita – afvaart Noord Holland in ., Noord-Holland

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Nederland vandaag nog!

Scroll naar boven