Ontdek in 3, 4, 5 of 6 dagen de indrukwekkende stad Berlijn vanuit een centraal gelegen hotel incl. vlucht

3/5
Hotel ZOE by Amano

Stedentrip naar de indrukwekkende stad Berlijn incl. vlucht

Vanaf € 163,69 p.p.

Het moderne hotel ZOE by Amano ligt middenin het centrum van Berlijn en vlakbij een busstation en tramhalte van de Hackescher Markt. Het hotel heeft een eigen ondergrondse parkeerplaats, waar je gebruik van kan maken tegen betaling. Verder kan je fietsen huren bij het hotel. In het hotel zit ZOE bar waar je terecht kan voor een hapje en een drankje. Alle kamers beschikken over gratis Wi-Fi, airconditioner, flat screen televisie, telefoon en kluisje.

**Holocaust Memorial**
Een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van Berlijn is het Holocaust Memorial. Het is een monument ter herdenking van de Jodenvervolging tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het bestaat uit 2711 betonblokken variërend in hoogte van 20 cm tot 4,70 meter hoog. Toegang tot het monument, gelegen tussen de Brandenburger Tor en Potsdamer Platz, is gratis. Je kunt ook het informatiecentrum bezoeken onder het monument om meer te weten te komen over de betekenis en geschiedenis van het Holocaust Memorial.
**Potsdamer Platz**
Vanaf het Holocaust Memorial loop je zo naar de Potsdamer Platz, een van de bekendste plekken van de Duitse hoofdstad. Potsdamer Platz was al voor de Tweede Wereldoorlog het zakencentrum van Berlijn. De oorlog verwoestte grote delen van het plein. Later liep de Berlijnse muur dwars door Potsdamer Platz. Vandaag de dag kun je hier nog een paar stukken van de muur zien. Verder is Potsdamer Platz veranderd in een van de modernste stukjes Berlijn.
**De Berlijnse Muur bij de East Side Gallery**
Van de Berlijnse Muur is niet veel meer te zien. Een van de laatste stukken van de muur vind je tussen Ostbahnhof en Oberbaumbrücke. Het gedeelte van de muur is in 1990 geschilderd door meer dan 100 internationale kunstenaars. Het is een soort openlucht galerie, ook wel de East Side Gallery genoemd. Meer geschiedenis over de Berlijnse Muur vind je in het Berlin Wall Memorial aan de Bernauer Straße 111.

Geniet van een voordelige vakantie naar Duitsland in Hotel ZOE by Amano

Voordelig op vakantie gaan naar Duitsland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Hotel ZOE by Amano in Berlijn, Berlijn

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Duitsland vandaag nog!

Scroll naar boven