MEGADEAL ⚡ 8-daagse rondreis Marokko: van Marrakech naar de Sahara incl. vlucht, hotels, vervoer, ontbijt en 2 dagen diner!

0/5
Rondreis Marrakech-Sahara

MEGADEAL ⚡ Rondreis Marokko: van Marrakech naar de Sahara incl. vlucht

Vanaf € 329,00 p.p.

Tijdens deze rondreis verblijf je in verschillende hotels in Marrakech en in de Sahara. Tijdens je verblijf is het ontbijt dagelijks inbegrepen en op 2 avonden is er tevens een diner inclusief.

**Dag 1: aankomst in Marrakech**
_De komende 3 nachten verblijf je in Riad Shaloma in Marrakech (of gelijkwaardig)_
Vandaag gaat je reis beginnen! Je vertrekt vanaf je luchthaven naar keuze naar Marrakech. Eenmaal aangekomen word je op de luchthaven opgewacht door de transfer, welke je naar het hotel voor de komende 3 nachten brengt.
**Dag 2 en 3: Marrakech**
Na het ontbijt heb je alle tijd om deze dagen op eigen gelegenheid de prachtige historische stad te verkennen. Je ziet hier o.a. het beroemde Djemaa El Fna plein, de medina met haar doolhof van souks, de Sadian tombes, het Bahia Paleis en de Koutoubia Minaret. Vergaap je aan alle bezienswaardigheden en waan je in het sprookje van 1000 en 1 nacht!
**Dag 4: Aït-Ben-haddou/Ouarzazate/Dades Gorges (327 km.)**
_De komende nacht verblijf je in Hotel La Gazelle du Dades (of vergelijkbaar)_
In Marrakech word je om 07.30 uur al bij je hotel opgehaald en reis je via de bekende bergpas Tizi-n-Tichka naar Dades Gorges. Onderweg bezoek je de Kasbah’s van Aït-Ben-Haddou (ca. 3,5 uur rijden) en Ouarzazate met een lokale gids (bezoek van ca. 3 uur). De Kasbah’s van Aït-Ben-Haddou bestaan uit een groep uit leem opgetrokken huizen omgeven door hoge muren. De huizen staan dicht op elkaar binnen de verdedigingsmuren, die worden versterkt door hoektorens. Sommige huizen zijn bescheiden, anderen lijken op kleine stedelijke kastelen met hoge hoektorens en de bovenste delen versierd met motieven in baksteen. Na dit 3 uur durende bezoek bezoek reis je verder via de Palmenoase van Skoura, door de Kalaat M’gouna vallei van de rozen om bij Dades Gorges te arriveren.
Vanavond is er een diner inbegrepen bij Hotel La Gazelle du Dades in Boumalne.
_Let op: de rit gaat door bergachtig gebied en kan dus langer duren dan je verwacht, neem dan ook voldoende water mee_
**Dag 5: Merzouga/Sahara (270 km.)**
_De aankomende nacht, overnacht je in een eenvoudige tent in de Sahara_
Vandaag reis je verder naar de Sahara. Je wordt om 08.00 uur opgehaald bij het hotel en hebt 2 stops onderweg. Je bewondert de vallei van de 1000 Kasbah’s, de Tifillate Oase en diverse dorpen als Tinghir, Rissani en Erfoud. Rond 14.00 uur is er een stop in Kalaat Mgouna waar je kunt lunchen. Je komt vervolgens rond 17.00 uur aan in Merzouga waar je per kameel verder reist. Na ongeveer 1 uur kom je aan bij de overnachtingslocatie waar je de mogelijkheid hebt om de prachtige zonsondergang te zien. Je verblijft de aankomende nacht in een tent met gedeeld toilet (geen douche).
Vanavond is het diner in het tentenkamp waar je overnacht inbegrepen.
**Tip: neem een kleine rugzak mee. Je koffer kan namelijk niet mee de woestijn in**.
_Let op: de rit gaat door bergachtig gebied en kan dus langer duren dan verwacht. Neem dan ook voldoende water mee voor onderweg._
**Dag 6: Merzouga/Marrakech (563 km.)**
_De komende 2 nachten verblijf je in Riad Shaloma in Marrakech (of gelijkwaardig)_
Vandaag bewonder je in alle vroegte de zonsopkomst waarna je per kameel weer terug naar Merzouga vertrekt. Vanuit hier begint rond 08.30 uur de terugreis naar Marrakech. Een lange rit van ongeveer 8 à 9 uur, maar onderweg wordt er 4 keer gestopt en kun je de prachtige omgeving nog eens bewonderen. Rond 14.00 uur heb je weer een lunch mogelijkheid in Kalaat Mgouna. Rond 21.00 uur kom je aan in Marrakech.
**Dag 7: Marrakech**
Vandaag kun je vrij besteden in Marrakech. De hoogtepunten zie je de eerste dagen gemist hebt, kun je vandaag alsnog gaan bewonderen.
**Dag 8: terugreis**
De transfer staat je bij het hotel op te wachten om je naar de luchthaven te brengen voor de terugvlucht naar huis. Hopelijk kijk je terug op een prachtige reis!
**LET OP!**
**Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.**

Geniet van een voordelige vakantie naar Marokko in Rondreis Marrakech-Sahara

Voordelig op vakantie gaan naar Marokko dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Rondreis Marrakech-Sahara in Marrakech, Marrakech Tensift el Haouz

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Marokko vandaag nog!

Scroll naar boven