Mega Wellness Deal: 4*-Mystery hotel op de Veluwe incl. entree Wellnessresort Veluwse Bron of de Zwaluwhoeve

4/5
Mystery 4*-hotel Veluwe

Mega Wellness Deal: 4*-Mystery hotel op de Veluwe incl. entree Wellnessresort Veluwse Bron of de Zwaluwhoeve

Vanaf € 64,50 p.p.

Een verrassend verblijf op de Veluwe? Boek dan een Mystery Hotel! Je verblijft in een comfortabel 4*-hotel incl. een uitgebreid ontbijtbuffet. De omgeving leent zich uitstekend voor diverse wandel- en fietsroutes om prachtige natuur te ontdekken. Laat je verrassen door alles wat de Veluwe te bieden heeft.

_**Wellnessresort Zwaluwhoeve**_
Midden in de Veluwse natuur, op een kwartier rijden van het hotel, ligt wellnessresort Zwaluwhoeve. Dit unieke resort is geheel in de stijl van een authentieke boerderij. Het resort biedt vele wellnessfaciliteiten om weer helemaal op te laden. Ontspan in de Finse Thuja sauna, in een heerlijke noorderlichtsauna of in een sandelhoutsauna.
In de gezellige boomgaard zijn boomgaardsauna’s met verschillende fruitige geuren. Er is zelfs een strand aangelegd, grenzend aan de uitgestrekte kuurtuin. Daarnaast zijn er ook wellness- en ontspanningsfaciliteiten bijgekomen en zijn de bestaande faciliteiten vernieuwd, waardoor Zwaluwhoeve een nog grotere diversiteit in wellnessbeleving aanbiedt.
_Badkledingdagen Zwaluwhoeve_
Iedere dinsdag, donderdag en afwisselend de zaterdag óf zondag is het badkledingdag bij Wellnessresort Zwaluwhoeve. Klik op deze link voor alle badkledingdagen bij Wellnessresort Zwaluwhoeve.
_Openingstijden Zwaluwhoeve_
Wellnessresort Zwaluwhoeve is dagelijks geopend van 10.00 uur – 22.30 uur.
Alle faciliteiten sluiten om 22.00 uur, het wellnessresort sluit om 22.30 uur.
_**Wellnessresort Veluwse Bron**_
Tussen Apeldoorn en Zwolle vind je het uitgestrekte en veelzijdige wellnessresort Veluwse Bron. Het resort bevindt zich midden in de Veluwse natuur en ligt aan een rustgevend natuurmeer. Veluwse Bron biedt een groot scala aan sauna´s, baden en andere wellnessfaciliteiten waar je heerlijk tot rust kunt komen. De kuurtuin, gelegen aan een prachtig meer, is een waar paradijs. Sfeervol en knus door alle houten huisjes van het wellnessdorp. In ieder huisje kun je een andere sauna vinden. Veluwse Bron is door een slimme indeling met veel privacy bovendien zeer geschikt voor mensen die voor de eerste keer naar een sauna gaan.
_Badkledingdagen Veluwse Bron_
Iedere maandag en laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij Wellnessresort Veluwse Bron. Klik op deze link voor alle badkledingdagen bij Wellnessresort Veluwse Bron.
_Openingstijden Veluwse Bron_
Wellnessresort Veluwse Bron is dagelijks geopend van 10.00 uur – 22.30 uur.
Alle faciliteiten sluiten om 22.00 uur, het wellnessresort sluit om 22.30 uur.

Geniet van een voordelige vakantie naar Nederland in Mystery 4*-hotel Veluwe

Voordelig op vakantie gaan naar Nederland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Mystery 4*-hotel Veluwe in ., Gelderland

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Nederland vandaag nog!

Scroll naar boven