Hotel Sol Torremolinos Don Marco

/5

Vanaf € 721,- p.p.

✔︎ Vlak bij het mooie strand

✔︎ Gebruik faciliteiten naastgelegen hotels

✔︎ Meerdere zwembaden

✔︎ Spanje

✔︎ 8 dagen dagen

✔︎ All inclusive

Hotel Sol Torremolinos Don Marco ligt vrijwel direct aan het strand: je hoeft alleen maar de straat en de wandelboulevard over te steken en je bent er al.

Samen met Sol Torremolinos don Pedro en Sol Torremolinos don Pablo vormt het hotel één geheel, waardoor je van alle drie de hotels de faciliteiten, inclusief restaurants, mag gebruiken. Het kan daardoor zijn dat sommige faciliteiten op de foto’s zich in één van de andere twee hotels bevinden.

Zwemmen is erg belangrijk tijdens de vakantie en daarom zijn er twee zwembaden voor een verkoelende duik. Nog meer waterpret? In de twee bijbehorende hotels vind je in totaal nog eens vier zwembaden. Uitgezwommen en nog wat energie over? Doe dan mee met de activiteiten die het animatieteam organiseert.

In het buffetrestaurant wordt elke dag gezorgd voor heerlijke maaltijden, waarvan een aantal wordt klaargemaakt door de kok waar je bij staat. Voor liefhebbers van Italiaanse lekkernijen is er een Italiaanse hoek met o.a. pizza en pasta, dat smaakt altijd goed!

Geniet van een voordelige last minute vakantie naar Spanje in Hotel Sol Torremolinos Don Marco

Voordelig op vakantie gaan naar Spanje dat doe je met een Sunweb last minute.  Met de last minute deals van Sunweb ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw All inclusive verblijf in Hotel Sol Torremolinos Don Marco in Torremolinos, Costa del Sol

✔︎ Vlak bij het mooie strand

✔︎ Gebruik faciliteiten naastgelegen hotels

✔︎ Meerdere zwembaden

✔︎ Aanbevolen voor alleen volwassenen

Dankzij de scherpe last minute aanbiedingen van Sunweb hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw last minute vakantie naar Spanje vandaag nog!

Scroll naar boven