Hotel Seaden Quality Resort & Spa

5/5

Vanaf € 540,- p.p.

✔︎ Dit hotel ademt één en al gastvrijheid

✔︎ Lekker afkoelen in het zwembad

✔︎ De kinderen hebben de tijd van hun leven

✔︎ Turkije

✔︎ 8 dagen dagen

✔︎ Ultra All inclusive

Hotel Seaden Quality Resort & Spa is een heerlijk 5-sterren hotel aan de kust wat nog niet heel lang geleden haar deuren voor het eerst opende. Of je nu vakantie gaat vieren met het gezin of gezellig met zijn twee, hier beleef je de tijd van je leven. Het hotel heeft leuke faciliteiten voor jong en oud en er altijd wel iets te doen. Ook de ligging is heel fijn, voor de deur ligt het brede zandstrand en in de buurt vind je winkeltjes voor een leuk souvenir. De onbeperkte service en ultra all inclusive programma maken het helemaal compleet. Je kunt 24-uur per dag genieten van een lekker drankje of snack. Overdag en ’s avonds schuif je aan bij het buffet of maak je een keuze van het menu in één van de à la carte restaurants. Fijne vakantie!

Geniet van een voordelige last minute vakantie naar Turkije in Hotel Seaden Quality Resort & Spa

Voordelig op vakantie gaan naar Turkije dat doe je met een Sunweb last minute.  Met de last minute deals van Sunweb ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw Ultra All inclusive verblijf in Hotel Seaden Quality Resort & Spa in Side, Turkse Rivièra

✔︎ Dit hotel ademt één en al gastvrijheid

✔︎ Lekker afkoelen in het zwembad

✔︎ De kinderen hebben de tijd van hun leven

✔︎ Culinaire genieten met ultra all inclusive

Dankzij de scherpe last minute aanbiedingen van Sunweb hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw last minute vakantie naar Turkije vandaag nog!

Scroll naar boven