Hotel Calheta Beach

4/5

Vanaf € 658,- p.p.

✔︎ Prachtige ligging

✔︎ Onlangs in een nieuw jasje gestoken

✔︎ Aan het zandstrand

✔︎ Portugal

✔︎ 8 dagen dagen

✔︎ All inclusive

Hotel Calheta Beach wordt gezien als één van de populairste hotels in de regio. Ongetwijfeld door de prachtige ligging, onderaan de berg, en omdat dit het enige hotel is dat direct aan het zandstrand ligt. Het hotel is onlangs volledig gerenoveerd en behoort met haar eco-certificering tot de groep van vier “green hotels’ op het eiland. Je kunt hier dus verantwoord bijkomen in een van de splinternieuwe kamers die comfortabel en elegant zijn ingericht. Geniet hier optimaal van de groene natuur, het strand en de kristalheldere oceaan. Een aanrader is om een wandeling te maken langs de zee naar de naburige jachthaven. Maar zorg er ook voor dat je nog wat tijd overhoudt om volledig te ontspannen op één van de ligbedjes rond het zwembad van het hotel.

Geniet van een voordelige last minute vakantie naar Portugal in Hotel Calheta Beach

Voordelig op vakantie gaan naar Portugal dat doe je met een Sunweb last minute.  Met de last minute deals van Sunweb ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw All inclusive verblijf in Hotel Calheta Beach in Calheta, Madeira

✔︎ Prachtige ligging

✔︎ Onlangs in een nieuw jasje gestoken

✔︎ Aan het zandstrand

✔︎ Eco-hotel

Dankzij de scherpe last minute aanbiedingen van Sunweb hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw last minute vakantie naar Portugal vandaag nog!

Scroll naar boven