Gezellige 4-daagse minicruise Straatsburg in kerstsferen o.b.v. halfpension

0/5
Minicruise Straatsburg in kerstsfeer

Mini kerstcruise Straatsburg o.b.v. halfpension

Vanaf € 429,00 p.p.

Tijdens je minicruise vaar je op 20-12-2023 vanuit Straatsburg met 4 ankerschip de MS Leonardo da Vinci waar je op het niveau van het bovendek een een restaurant vindt met een mooi uitzicht. Ook is het schip voorzien van een zonnedek en een salon/bar. De kajuiten zijn voorzien van een TV, kluis, airconditioning, wifi en een badkamer met douche. Vaar je op 19-12-2024 dan verblijf je op 5 ankerschip de MS Douce France dat beschikt over ruime kajuiten die zijn voorzien van een TV, kluis, airconditioning, wifi en badkamer met douche. Het schip heeft een restaurant en salon met panoramisch uitzicht dankzij de grote raampartijen. Boven op het zonnedek kun je heerlijk ontspannen en genieten van de mooie uitzichten.

**Dag 1: Vertrek vanuit Straatsburg**
_Het inschepen begint om 18:00 uur_

Vandaag begint je minicruise en stap je om 18:00 uur aan boord, ga je op zoek naar je kajuit en pak je rustig je spulletjes uit. Vanavond geniet je van een diner aan boord en heb je de rest van de avond lekker voor jezelf.
**Dag 2: De pottenbakkersroute – Kirrwiller en show in het Royal Palace**
Na je ontbijt vertrek je naar de pottenbakkersstad Soufflenheim waar je op zoek kunt naar een leuk aandenken voor thuis. Geniet in Betschdorf van de mooie typische vakwerkhuizen en ontdek dat ook deze stad een eigen vorm van aardewerk met blauwe motieven heeft. Hierna vervolg je je trip naar Kirrwiller waar je geniet van een lunch en een dansvoorstelling in het Royal Palace. Hierna volgt ook nog een voorstelling in theater Music Hall. Na een gezellige dag keer je terug naar het schip en geniet je nog even na onder het genot van een drankje en een heerlijk diner.
**Dag 3: Straatsburg**
Vandaag is het tijd om in de kerstsferen te komen! Bezoek in het mooie Straatsburg de gezellige kerstmarkt die al sinds 1570 bestaat! Je vindt op maar liefst 12 locaties in de stad meer dan 300 kramen waar je onder andere lokale ambachten en gerechten zult vinden. De namiddag kun je besteden hoe jij wilt om vervolgens in de avond te genieten van de vele lichtjes in de stad.
**Dag 4: het zit er op**
Na het ontbijt zit jammer genoeg je minicruise er al weer op. Vertrek met een heerlijk kerstgevoel terug naar huis en bedenk welke mooie gerechten je kunt serveren op je nieuwe Elzasser aardewerk!

Geniet van een voordelige vakantie naar Frankrijk in Minicruise Straatsburg in kerstsfeer

Voordelig op vakantie gaan naar Frankrijk dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Minicruise Straatsburg in kerstsfeer in Straatsburg, Elzas

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Frankrijk vandaag nog!

Scroll naar boven