Geniet van een 6-, 8-, 11- of 15-daagse fly & drive door Portugal incl. vlucht, huurauto en verblijf in 3- en 4-sterren hotels met ontbijt

4/5
Fly & drive 3- en 4*-klassiek Portugal

Fly & drive door het authentieke Portugal incl. vlucht, huurauto en hotels met ontbijt

Vanaf € 499,00 p.p.

Ontdek prachtige Portugese steden. Tijdens deze fantastische fly & drive verblijf je in uitstekende 3- en 4*-hotels, waar je iedere ochtend geniet van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Daarnaast zit er bij deze fly & drive een huurauto bij in begrepen. Ideaal! Met de huurauto heb je alle vrijheid om van dit prachtige land te genieten.

**Dag 1: aankomst luchthaven Lissabon**
_Je verblijft de aankomende nacht in 3*-hotel American Diamonds (of gelijkwaardig) in Lissabon incl. ontbijtbuffet_

Vandaag vlieg je naar de prachtige stad Lissabon. Op het vliegveld haal je direct je huurauto op rij je naar je hotel toe.
Vandaag ga je de bruisende stad Lissabon ontdekken! Wanneer je aan Lissabon denkt, denk je aan? Juist, de historische trams! Start daarom je dag met een leuke tramrit. De authentieke tram 28 is de bekendste tram van de stad en rijdt in zo’n 50 minuten door populaire wijken zoals Alfama, Baixa, Graca en Estrela. De tramrit is perfect voor als je in een korte tijd veel van de stad wilt zien. De straatjes waar de tram doorheen gaat zijn enorm smal en stijl, een bijzondere ervaring!
**Dag 2: Lissabon – Batalha/Leiria (ca. 145 km)**
_Je verblijft de aankomende nacht bij 4*-hotel Lis Batalha
(of gelijkwaardig) in Batalha incl. ontbijtbuffet_
Deze dag reis je door naar Leiria, 119 km ten noorden van Lissabon. Leiria is een kleine stad die het moderne Portugal weerspiegelt. Struin door het stadscentrum en bewonder typische Portugese architectuur. De smalle straatjes en pleinen zijn uitgedost met verschillende tegelpatronen. Wanneer je doorreist naar Batalha valt je meteen het enorme klooster op. Het klooster van Batalha staat sinds 1983 op het NESCO werelderfgoedlijst en is zeker een bezoek waard!
**Dag 3: Batalha/Leiria – Coimbra (ca. 85 km)**
_Je verblijft de aankomende nacht bij 3*-Tryp Coimbra (of gelijkwaardig) in Coimbra incl. ontbijtbuffet_
Je reis gaat door naar de Coimbra, de stad is gelegen tussen Lissabon en Porto. In de middeleeuwen was Coimbra de hoofdstad van Portugal, maar tegenwoordig is deze stad vooral een belangrijke universiteitsstad. Je vind hier de oudste universiteit opgericht in 1920 en staat sinds 2013 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Daarnaast vind je in de stad genoeg leuke winkeltjes, restaurants, cafés en bezienswaardigheden. Breng o.a. een bezoek aan de universiteit van Coimbra gevestigd in een voormalig Koninklijk paleis, de bibliotheek en beklim de toren voor een prachtig uitzicht over de stad. Maar ook de kathedraal Sé Velha de Coimbra en het klooster Mosteiro de Santa Cruz zijn een bezoek waard!
_**Optioneel Porto**_
Verblijf je 8 dagen of langer, dan is ook een verblijf in Porto bij 4*-Vila Gale (of gelijkwaardig) inclusief op dag 4! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens de 6-daagse reis vanuit Coimbra de stad Porto te bezoeken voordat je naar Viseu gaat (ca. 120 km), want Porto is zeker de moeite van het bezoeken waard! De mooie smalle straten en de prachtige vergezichten in het stadscentrum maken een trip naar Porto tot een bijzondere ervaring. De must do bij uitstek in deze stad: dwalen door Ribeira, het oude centrum van Porto. Deze wijk met steile straatjes is ook dé plek voor mooie foto’s.
Vergeet ook niet om één van de oude porthuizen te bezoeken, waarbij een portproeverij uiteraard niet mag ontbreken!
**Dag 4: Coimbra – Viseu (ca. 95 km)**
_Je verblijft de aankomende nacht bij Palacio dos Melos (of gelijkwaardig) in Viseu incl. ontbijtbuffet_

Vandaag reis je door naar Viseu. De stad is rijk aan kloosters, kappelen en kerken. Start je bezoek met een wandeling door de historisch wijk, Centro Historico. Wandel door de smalle middeleeuwse straatjes, verborgen steegjes en prachtige trappen. Het plein, Adro da Sé, de Kathedraal, het museum Grao Vasco en de Torre de Menagem zijn zeker een bezoek waard!

**Dag 5: Viseu – Batalha/Leiria (ca. 175 km)**
_Je verblijft de aankomende nacht in Lis Batalha (of gelijkwaardig) in Batalha incl. ontbijtbuffet_
Vandaag reis je terug naar Batalha/Leira. Mocht je het klooster van Batalha nog niet hebben bezocht. Doe dat dan zeker vandaag! Het is een meesterwerk van de Portugese Gotiek en zeer indrukwekkend.
**Dag 6: Batalha/Leiria – luchthaven Lissabon (ca. 134 km)**
Vandaag zit helaas je reis er alweer op. Op deze laatste dag lever je de huurauto weer in op de luchthaven van Lissabon en vlieg je terug.

**Let op:**
– Wanneer je kiest voor de 8-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 2 nachten Lissabon, 1 nacht Batalha, 1 nacht Coimbra, 1 nacht Porto, 1 nacht Viseu en 1 nacht Batalha.
– Wanneer je kiest voor de 10-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 2 nachten Lissabon, 1 nacht Batalha, 2 nachten Coimbra, 2 nachten Porto, 1 nacht Viseu 1 nacht Batalha en 1 nacht Lissabon.
– Wanneer je kiest voor de 15-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 2 nachten Lissabon, 1 nacht Batalha, 2 nachten Coimbra, 3 nachten Porto, 3 nachten Viseu, 1 nacht Batalha en 2 nachten Lissabon.
– Als je voor de 8-, 11- of 15-daagse reis kiest, zul je tevens verblijven in Porto, waar je overnacht in het 4*-Vila Gale (of gelijkwaardig).
– Als je voor de 11- of 15-daagse reis kiest, zul je daarnaast ook de laatste nacht(en) extra verblijven in Lissabon bij American Diamonds (of gelijkwaardig).
– Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
– De auto verhuurder op het vliegveld is geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur, kies dus een vlucht binnen deze tijden anders kunnen er extra kosten aan verbonden zijn.

Geniet van een voordelige vakantie naar Portugal in Fly & drive 3- en 4*-klassiek Portugal

Voordelig op vakantie gaan naar Portugal dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Fly & drive 3- en 4*-klassiek Portugal in Lissabon, Estremadura

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Portugal vandaag nog!

Scroll naar boven