Geniet 3, 4 of 7 dagen in een bosrijke omgeving en verblijf in een natuurrijk hotel midden op de Veluwe incl. ontbijt

3/5
Hotel de Werelt

Geniet midden op de Veluwe incl. ontbijt

Vanaf € 112,50 p.p.

Niet alleen in de omgeving, maar ook in het hotel zelf valt genoeg te beleven. Om de connectie met de natuur ook bij het hotel levendig te houden is er buiten een belevingspad aangelegd, je kunt genieten in de groene tuin en wordt er in de keuken van het restaurant slechts met lokale, dagverse producten gekookt. Er wordt ook veel aandacht geschonken aan de zorg voor jezelf, er is namelijk een fitness, trimbaan, klimwand en een klein binnenbad aanwezig. Ontspannen kan in de sauna of tijdens een voorstelling in de kleine hoteleigen bioscoop. Het hotel is voorzien van oplaadpunten voor e-bikes en hybride auto’s. Je auto parkeer je gratis op de parkeerplaats van het hotel en fietsen kunnen in de overdekte stalling worden gestald. De hotelkamers zijn volledig gerestyled en voorzien van nieuwe matrassen. Verder zijn de kamers uitgerust met televisie, koffie- en theefaciliteiten, gratis Wi-Fi en een badkamer met toilet, douche en föhn. In het hotel zijn tevens mindervalidenkamers aanwezig; deze zijn op aanvraag te boeken.

**Kunst kijken in het Kröller-Müller Museum**
Een nachtje of weekendje weg in hotel De Werelt is een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het Kröller-Müller Museum. Je vindt hier niet alleen topschilderijen van Van Gogh, Monet, Mondriaan en Picasso, maar ook veel verrassende moderne kunst. En buiten vind je één van de grootste beeldentuinen van Europa, met de mooiste moderne beeldhouwwerken. Meer dan genoeg om nog te ontdekken!
**Bezoek het middelpunt van Nederland**
Een must-do tijdens een midweek of weekendje weg: even naar het geografische middelpunt van Nederland. Dat vind je op de Goudsberg. Vanaf het middelpunt heb je bovendien een mooi uitzicht over de omgeving.
**Terug in de tijd met de Celtic Fields**
Wist je dat de omgeving van De Werelt al in de ijzertijd bewoond werd? Vlakbij het Wekeromse Zand vind je daar de sporen van. Daar staat namelijk een replica van een oude ijzertijdboerderij. Eromheen liggen prehistorische akkers die opnieuw ingezaaid zijn: de celtic fields. De informatieborden geven je een inkijkje in hoe onze voorouders hier vroeger leefden.

Geniet van een voordelige vakantie naar Nederland in Hotel de Werelt

Voordelig op vakantie gaan naar Nederland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Hotel de Werelt in Lunteren, Gelderland

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Nederland vandaag nog!

Scroll naar boven