Geniet 2 of 3 dagen in Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel in de Hanzestad Deventer incl. ontbijt, 5-gangendiner en retourticket pontje

4/5
Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel

Geniet van luxe in de Hanzestad Deventer incl. ontbijt en 5-gangendiner en retourticket pontje

Vanaf € 149,50 p.p.

Het luxe design hotel heeft een directe ligging aan de IJssel en biedt daardoor meteen prachtig uitzicht op Deventer. Het hotel is gevestigd in een neoklassiek gebouw dat uit de 19e eeuw komt. Vanaf het restaurant heb je een uitzonderlijk uitzicht op Deventer. In het restaurant kan je in de ochtend heerlijk genieten van een geserveerd ontbijt aan tafel. In de avond geniet je van een culinair diner. Daarna kan je lekker ontspannen. Tevens is er ook een sauna aanwezig. Ondanks dat het hotel in een klassiek gebouw zit zijn de kamers erg modern ingericht en zijn van alle gemakken voorzien zoals een kluisje, flatscreen-tv, telefoon en eigen badkamer met bad en/of douche en apart toilet.

Hanzestad Deventer, gelegen aan rivier de IJssel, is een stad met een mooie historie. En dat is in het eeuwenoude centrum werkelijk waar overal terug te zien. Sfeervolle pleinen wisselen er wonderlijke monumenten en bezienswaardigheden af. Ontdek het oudste stenen huis, de oudste wetenschappelijke bibliotheek én het oudste park van Nederland. Verder heeft de stad een aantal bijzondere musea om te beleven. Kom het mooie Deventer ontdekken!
**De Waag**
In de binnenstad van Deventer ligt de Waag, gebouwd in 1528 als weeghuis en een van de oudste waaggebouwen van Nederland. Handelaren lieten er hun waar controleren door ijkmeesters. Het waaggeld was voor de stad een belangrijke bron van inkomsten. De Waag is opgetrokken in een laatgotische stijl en telt drie bouwlagen, drie spitstorentjes, een klok en een traptoren. Nadat in de 19e eeuw de waagfunctie verdween voor het waaggebouw vervulde het verschillende functie tot het in 1915 een museum werd. Bezoek het museum en laat je verwonderen door schatten en verhalen van de stad.
**Charles Dickens Museum**
In de voormalige gevangenis in de Walstraat is een prachtige verzameling rariteiten over Dickens te vinden en al zijn werk is te bewonderen in de speciaal daarvoor ingerichte bibliotheek, waar je rustig kan lezen en bijzondere exemplaren kan inzien. er zijn ook rondleidingen.
_Zaterdags geopend van 12.00 – 16.00 uur._
**Speelgoedmuseum**
Het Speelgoedmuseum bezorgt werkelijk iedere bezoeker een bijzondere belevenis. Met maar liefst 13000 objecten heeft het museum de grootste openbare speelgoedcollectie van Nederland. Van prachtige poppenhuizen en treinen tot aan mechanisch speelgoed, bordspellen en games. Je vindt het allemaal bij het Speelgoedmuseum. De combinatie van de bijzondere collectie en de interactiviteit maken het een ware belevenis voor jong en oud! Zo zijn er voorstellingen, creatieve middagen en je kunt er uiteraard zelf een spel spelen. Voor leuke souvenirs kun je een kijkje nemen in de speelgoedwinkel bij het museum.

Geniet van een voordelige vakantie naar Nederland in Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel

Voordelig op vakantie gaan naar Nederland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel in Deventer, Overijssel

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Nederland vandaag nog!

Scroll naar boven