Geniet 2, 3 of 4 dagen in het Friese Harlingen incl. ontbijt

0/5
Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen

Uitwaaien in het Friese Harlingen incl. ontbijt

Vanaf € 46,40 p.p.

Het Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen is gelegen in Friesland in een woonwijk. Er zijn wandel- en fietsroutes beschikbaar. De kamers zijn standaard voorzien van luxe hotelbedden van 2,10 meter lang, een televisie, airconditioning, gratis Wi-Fi, zitje, koffie- en thee faciliteiten (Nescafé Dolce Gusto luxe koffiemachine) en een badkamer met douche, toilet en föhn. Het parkeren van de auto kan gratis in de omgeving. Je krijgt een (digitale) parkeerkaart.

**Fietsen door de duinen en polders**
Trek de wijde natuur in, door de duinen en polders en geniet van al het moois onderweg. Vanaf West-Terschelling kun je voorbij strandpaviljoen de Walvis door het natuurgebied de Noordsvaarder richting de Noordzee fietsen. Het natuurgebied Noordsvaarder is een gevarieerd gebied en bestaat uit grote zandvlaktes, kwelders, stuifduinen en verschillende valleien. Maak een tussenstop om even de benen wat rust te geven, geniet van een picknick en alle rust en ruimte in de omgeving. Fiets verder door de duinen, het bos, polders en kwelders en eindig op het strand van bij West aan Zee.
**Fietsen over de dijk langs de Waddenzee**
Vanaf de haven in West-Terschelling fiets je langs de waddenkust naar de dijk. Fietsend over de waddendijk heb je prachtig uitzicht over de Waddenzee. Niet voor niets staat dit gebied op de UNESCO erfgoedlijst. Het unieke gebied voert je door een dynamisch landschap gevormd door wind en getijden. Onderweg kun je grazende schapen en lammeren tegenkomen en verschillende soorten vogels. Diverse bankjes onderweg nodigen uit om even heerlijk te zitten. en te genieten van alles wat groeit en bloeit op het wad.
**Fietsen door de dorpen van Terschelling**
Naast prachtige natuur heeft Terschelling ook een aantal leuke en gezellige dorpen. Begin je fietstocht in West-Terschelling. Vanaf de hoofdweg fiets je door de landerijen naar het dorp Midsland, Landerum, Formerum, Lies, Horn en Oosterend. Struin door het gezellige winkelstraatje in Midsland. Geniet van een bakje koffie bij de koffiemolen in Formeren of neem plaats in strandpaviljoen Heartbreak Hotel in Oosterend. Je waant je weer even in de roerige jaren 60.

Geniet van een voordelige vakantie naar Nederland in Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen

Voordelig op vakantie gaan naar Nederland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen in Harlingen, Friesland

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Nederland vandaag nog!

Scroll naar boven