FLASHDEAL! ⚡ Geniet 4 of 5 dagen met de familie op Lake Resort Beekse Bergen incl. onbeperkt toegang tot de Light Safari en Safaripark Beekse Bergen

4/5
Lake Resort Beekse Bergen

FLASHDEAL! ⚡ Jungalow Zebra/Giraf of Jungalow Plus op Lake Resort Beekse Bergen incl. onbeperkt toegang Safaripark

Vanaf € 328,55 p.p.

Vanuit je comfortabele accommodatie op Lake Resort Beekse Bergen stap je zo het Safaripark in en sta je oog in oog met de Big Five.
In het nieuwe luxe centrumgebouw Ganvie Village is er van alles te beleven. Geniet van de lekkerste gerechten in het sfeervolle restaurant Labadi, zie de zon ondergaan op het Victoriameer vanaf het ruime terras, kom zwemmen en relaxen in zwembad Etsi Pool, verken het Victoriameer in een kano of leef je uit in de indoor speeltuin Kodidi Ground en de nieuwe animatieruimte. Op dit sfeervolle familiepark hoef je geen moment stil te zitten.

**AttractiePas**
Met de AttractiePas ontvang je onbeperkt toegang tot 6 dagattracties en korting op diverse uitjes in de omgeving. Na je verblijf wordt de AttractiePas een kortingspas. Je krijgt tot een jaar na je verblijf 25% korting op de entree van alle 6 dagattracties. Het blijft dus nog even genieten na je vakantie! De openingstijden vind je hier.

**Ganvie Village, het bruisende centrum van Lake Resort!**
Kom lekker genieten in het bruisende centrumgebouw Ganvie Village centraal gelegen op Lake Resort Beekse Bergen. In en rondom hét nieuwe centrumgebouw is van alles te beleven. Geniet van de lekkerste gerechten in het sfeervolle restaurant Labadi, zie de zon ondergaan op het Victoriameer vanaf het ruime terras, kom zwemmen en relaxen in zwembad Etsi Pool of leef je uit in de indoor speeltuin Kodidi Ground.
**Light Safari Beekse Bergen**
Beleef deze winter een onvergetelijk avontuur tijdens de allereerste editie van Light Safari in Safaripark Beekse Bergen. Terwijl de dieren zich terugtrekken naar hun schuilplaatsen voor de nacht, komt langs de wandelsafari een prachtige regenboog van lichtgevende dieren, bloemen en planten tot leven. Mis dit unieke evenement niet!
Ontdek de magie van het licht in de avond via een speciale wandelroute. Je loopt door 12 kleurzones en ervaart de kracht van kleur als nooit tevoren.
Beleef de speciale editie van Light Safari Beekse Bergen tijdelijk GRATIS van 7 december 2023 t/m 25 februari 2024! De Light Safari is te bewonderen op donderdag- t/m zondagavond van 17.00 uur tot 21.30 uur. Tijdens de Kerstvakantie (23 december t/m 7 januari) en de Voorjaarsvakantie (10 februari t/m 25 februari) kun je Light Safari iedere avond bezoeken.
**Let op:**
Het maximum aantal personen per accommodatie is inclusief baby’s/kinderen. Indien jouw gezelschap bestaat uit volwassenen en kinderen, dan verzoeken wij je om tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld de leeftijd van de kinderen aan te geven. Dit om eventuele verwarringen en teleurstellingen ter plaatse te voorkomen. Overschrijding van het maximum aangegeven aantal personen in een accommodatie is dan ook echt niet toegestaan. Je boeking zal dan worden geannuleerd.

Geniet van een voordelige vakantie naar Nederland in Lake Resort Beekse Bergen

Voordelig op vakantie gaan naar Nederland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Lake Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek, Noord-Brabant

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Nederland vandaag nog!

Scroll naar boven