Combineer 3 of 4 dagen Londen met een uniek bezoek aan ABBA Voyage, het digitale concert in de ABBA Arena incl. vlucht en hotel

0/5
ABBA Experience Londen

ABBA Voyage! Hét muziekfenomeen in Londen incl. vlucht en hotel

Vanaf € 349,00 p.p.

Je verblijf in een 3*-hotel in Londen. Denk hierbij aan Oyo Abbey Hotel Shepherd’s Bush Market of een soortgelijk alternatief (dit kan o.b.v. afstand, reviews of sterren zijn).

Door de allernieuwste technologie, spectaculaire belichting en enkele van de meest geliefde nummers ooit geschreven te combineren, betreedt ABBA het podium op een geheel nieuwe manier. In een verbluffende, speciaal gebouwde arena verschijnt een van de populairste groepen uit de geschiedenis als digitale avatars in een baanbrekend concert dat echt moet worden gezien om te geloven.
**Om een goede indruk te krijgen ABBA Voyage, bekijk je de video hieronder:**

Geniet van een voordelige vakantie naar Verenigd Koninkrijk in ABBA Experience Londen

Voordelig op vakantie gaan naar Verenigd Koninkrijk dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in ABBA Experience Londen in Londen, Londen

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Verenigd Koninkrijk vandaag nog!

Scroll naar boven