Casas Heddy

3/5

Vanaf € 631,- p.p.

✔︎ Leuk adres met moderne kamers

✔︎ Zwembad voor frisse duik

✔︎ Gezellig proosten op het terras

✔︎ Spanje

✔︎ 8 dagen dagen

✔︎ Halfpension

Casas Heddy is een leuk adres voor een heerlijke tijd op het schitterende eiland Lanzarote. De kamers zijn modern ingericht en fijn om iedere dag weer in thuis te komen na een dag vol zon en zee.

Er is een zwembad voor een frisse duik en een terras waar je samen kunt genieten van een lekker drankje. Bovendien is er het Casas Heddy Life Centre, waar je kunt deelnemen aan een wekelijks programma (maandag t/m vrijdag). Van aqua-gym, yoga en fitness tot aan teambuilding tijdens een potje minigolf. Er zijn hier zelfs professionele fysiotherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen aanwezig.

Vergeet ook niet een keer een mooie tour over het eiland te maken. Het vulkaanlandschap is adembenemend! Bovendien is Puerto del Carmen erg gezellig om te wandelen, te zonnen op het strand en uit eten te gaan. Fijne vakantie!

Geniet van een voordelige last minute vakantie naar Spanje in Casas Heddy

Voordelig op vakantie gaan naar Spanje dat doe je met een Sunweb last minute.  Met de last minute deals van Sunweb ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw Halfpension verblijf in Casas Heddy in Puerto del Carmen, Lanzarote

✔︎ Leuk adres met moderne kamers

✔︎ Zwembad voor frisse duik

✔︎ Gezellig proosten op het terras

✔︎ Casas Heddy Life Centre met sportief programma

Dankzij de scherpe last minute aanbiedingen van Sunweb hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw last minute vakantie naar Spanje vandaag nog!

Scroll naar boven