Beleef ultiem Dubai tijdens een 5-, 6-, 7- of 8-daagse reis incl. vlucht, transfer, ontbijt en maar liefst 5 excursies

0/5
Excursietrip ultiem Dubai

5-, 6-, 7- of 8-daagse trip naar Dubai incl. vlucht, transfer, ontbijt en 5 excursies

Vanaf € 849,00 p.p.

Leer Dubai en omgeving pas echt goed kennen door deze reis. Je geniet in heerlijke hotels (je kiest zelf voor een 3-, 4-, of 5-sterren hotel) inclusief ontbijt. Je dagen zijn gevuld met diverse excursies die je Dubai, Abu Dhabi, Sharjah en de woestijn van Dubai leren kennen.

**Stadstour Dubai (duur: 4 uur)**
Dompel jezelf onder in deze verrijkende excursie en leer hoe een bescheiden vissersdorpje aan de Dubai Creek werd omgevormd tot een stadscentrum met prachtige skylines en rijke cultuur. De traditionele tour begint met de ontdekking van het Jumairah-gebied en de beroemde Burj Al Arab, een stop bij een kunstcentrum, we steken ook het nieuwe kanaal over, daarna een bezoek of stop voor een momentopname van de ontzagwekkende Grote Moskee van Jumeirah dat dateert uit de Fatimidische heerschappij. We gaan verder naar de historische wijk Bastakyia, de magische oude stad met het Dubai Museum, gelegen in het oude fort van Al-fahidi, dat 200 jaar oud is. Een bezoek aan het Museum van Dubai of het Shindagha Museum is op eigen gelegenheid inbegrepen. Vervolgens heb je de kans om de kreek per boot over te steken in authentieke “Abra’s”, genietend van het spectaculaire stadsbeeld terwijl je richting het district Deira gaat, de thuisbasis van de grootste specerijen- en goudsouks van Dubai.
_Excursie is inclusief: vervoer, gids en entreegelden_
**Dhow diner cruise in Dubai Creek (duur: 3 uur)**
Dubai wordt omringd door water; deze cruise vaart aan de Creek-kant van het oude Dubai. Er wordt je een dinercruise aangeboden op een prachtige houten dhow. Breng een romantische avond door tussen de glinsterende sterren terwijl je de golven in de nacht ziet dansen en je langs de moonlite creek vaart. Je geniet deze avond van een uitgebreid buffet aan boord.
_Excursie is inclusief: vervoer, gids, cruisekosten en diner met frisdrank_
**Dagtour Abu Dhabi met audiogids (duur: 9 uur)**
Profiteer van een ideale kennismaking met de grootste stad van de Emiraten, die toevallig ook de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emireaten is. Abu Dhabi is een eiland en de naam vertaalt zich in: “Vader van de Gazelle”. De eerste stop is bij de Sheikh Zayed Grand-moskee, een van de grootste en mooiste moskeeën ter wereld; in staat om een indrukwekkend aantal van meer dan 30.000 gelovigen te huisvesten. De prachtige witte structuur is volledig bekleed met marmer, met ingewikkelde islamitische kunst en houtsnijwerk, evenals uitgebreide landschapsarchitectuur. Na dit bezoek wordt de tocht vervolgd naar het YAS-eiland. Je zult genieten van het grootste winkelcentrum van Abu Dhabi. Het resterende deel van de tour zal gewijd zijn aan een rit door het beroemde gigantische Saadiyat Island-project waar het Louvre (inclusief fotostop bij het Abrahamic Family House en Guggenheim museum) het imago van Abu Dhabi als culturele Arabische hoofdstad compleet maakt. Aan het einde van de middag ga je terug naar Dubai.
_Excursie is inclusief: transport, chauffeur en gids_
**Sharjah stadstour met audiogids (duur: 4 uur)**
Er staat een stadstour door Sharjah op de planning, ook wel bekend als de Parel van de Golf. Een van de vele bezienswaardigheden in Sharjah is de King Faisal-moskee, een van de grootste moskeeën in de Emiraten-regio, waar je de essentie van de Emirati-cultuur kunt ervaren en kunt luisteren naar rijke historische anekdotes van de stad. Reis vervolgens terug naar het jaar 1820, terwijl je het fort van Sharjah bezoekt, het voormalige huis van de heersende familie, en leer over de gewoonten en tradities die diep geworteld zijn in de Emirati-cultuur. Ten slotte ga je verder naar het Islamic Civilization Museum en heb je de kans om door de betoverende Souk Al Arsa te dwalen. Je kunt ook de betoverende souk al Markazi te bezoeken, een ware schatkamer van tapijten, sieraden en ingewikkeld handwerk, voordat je de excursie beëindigt. De tour eindigt in de Dubai Mall.
_Excursie is inclusief: vervoer, gids en toegangsprijzen Sharjah museum en fort_
**4×4 woestijnsafari met barbecuediner (duur: 6 uur)**
Een reis naar Dubai zonder woestijnervaring is niet compleet. Woestijnsafari’s staan nu wereldwijd bekend om hun leuke karakter en het naar boven halen van de wilde, avontuurlijke kant van mensen. Deze onvergetelijke tour vertrekt in de middag en je reist door de woestijnen van Dubai in een 4×4 voertuig. Je zult genieten van verschillende fotostops tijdens een opwindende duinrit over het gouden woestijnzand. De rit gaat dan verder door de woestijn waar je de kans krijgt om getuige te zijn van een prachtige Arabische zonsondergang. Ook kun je getuige zijn van dune bashen, een Henna experience, sandboarden of een ontmoeting met kamelen. ’s Avonds geniet je van een heerlijk BBQ diner met entertainment.
_Excursie is inclusief: 4×4-ervaring, dune bashen, kampervaring met buffetdiner, frisdranken en kampentertainment_

Geniet van een voordelige vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten in Excursietrip ultiem Dubai

Voordelig op vakantie gaan naar Verenigde Arabische Emiraten dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Excursietrip ultiem Dubai in Dubai, Dubai

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten vandaag nog!

Scroll naar boven