Alua Boccaccio

4/5

Vanaf € 944,- p.p.

✔︎ Gratis drankjes bij de beachbar

✔︎ Vermaak voor jong en oud

✔︎ Wandel zo het strand op

✔︎ Spanje

✔︎ 8 dagen dagen

✔︎ All inclusive

Alua Boccaccio ligt midden in het toeristische centrum van Alcudia en op slechts een klein stukje lopen van het prachtige strand. Het hotel heeft een zwembad met een gezellig terras, waar je kunt genieten van een verfrissend drankje. Ondertussen organiseert het animatieteam leuke activiteiten voor jong en oud.

Op het strand zit beachbar ‘Alua Boccaccio’, waar net als in het hotel, de drankjes inclusief zijn. Langs het strand loopt een lange boulevard, die helemaal doorloopt tot aan de mooie haven van Alcudia. Leuk, voor als je ’s avonds een gezellige wandeling wilt maken!

Geniet van een voordelige last minute vakantie naar Spanje in Alua Boccaccio

Voordelig op vakantie gaan naar Spanje dat doe je met een Sunweb last minute.  Met de last minute deals van Sunweb ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw All inclusive verblijf in Alua Boccaccio in Alcudia, Mallorca

✔︎ Gratis drankjes bij de beachbar

✔︎ Vermaak voor jong en oud

✔︎ Wandel zo het strand op

✔︎ In het levendige centrum van Alcudia

Dankzij de scherpe last minute aanbiedingen van Sunweb hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw last minute vakantie naar Spanje vandaag nog!

Scroll naar boven