5-daagse Formule 1 reis naar de Grand Prix van België op Spa-Francorchamps in 2024 incl. camping en weekendticket voor de Formule 1!

4/5
Grand Prix Spa Francorchamps - Camping

Formule 1: Grand Prix van België op Spa-Francorchamps incl. weekendticket en camping

Vanaf € 599,00 p.p.

Geniet van een onvergetelijke ervaring tijdens deze Formule 1 trip naar Spa Francorchamps. Verblijf op een camping op loopafstand van het circuit en geniet van het feestgedruis met elke avond een DJ en bekijk alle vrije trainingen, kwalificaties en natuurlijk de race zelf op het circuit!

**Donderdag 25 juli 2024: aankomst**
Op eigen gelegenheid reis naar België en zoek je je plekje op de camping op. Maak vast kennis met mede fans en ontspan nog even voordat al het race geweld losbarst morgen.
**Vrijdag 26 juli 2024: vrije training + kwalificatie**
Ga vandaag richting het circuit om te gaan kijken naar de vrije training en daarna de kwalificatie.
**Zaterdag 27 juli 2024: sprintrace**
Vandaag worden de sprintraces gereden. Je bent de gehele dag op het circuit en getuige van de Belgische Formule 1 Grand Prix en uiteraard de spectaculaire bijprogramma’s die vandaag aangeboden worden.
**Zondag 28 juli 2024: race**
Racedag! Het is zo ver, vandaag gaat de race echt beginnen. Je beleeft het volledige programma live in de Ardennen en je bent getuige van de overwinning van één van de topcoureurs. Na een spannende racedag ga je weer terug naar de camping.
**Maandag 29 juli 2024: vertrek**
Vandaag zit helaas je reis er alweer op. Je reist op eigen gelegenheid weer naar huis waar het nagenieten kan beginnen.

Geniet van een voordelige vakantie naar België in Grand Prix Spa Francorchamps – Camping

Voordelig op vakantie gaan naar België dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Grand Prix Spa Francorchamps – Camping in Francorchamps, Luik

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar België vandaag nog!

Scroll naar boven