5-, 6-, 8- of 15-daagse campingvakantie op een 4*-camping nabij de kust in Toscane met verblijf in een Mobile Home

4/5
Camping Hu Park Albatros Village

Mobile Home op 4*-camping nabij de kust in Toscane

Vanaf € 315,95 p.p.

Camping Village Park Albatros is één van de grotere campings in Toscane en ligt op ca. 800 meter van het strand. De 4*-camping beschikt over drie kinderzwembaden en twee grotere zwembaden. Daarnaast zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten tijdens je vakantie. Op de camping vind je o.a. een grote supermarkt, een bar, snoepwinkel en een ijssalon. In het restaurant kun je genieten van streekgerechten en -wijnen. Op het terras van Piazza Italia kun je heerlijk borrelen. In het hoogseizoen is er regelmatig een gezellige avondmarkt op de camping. De jeugd kan ’s avonds lekker dansen in de campingdisco.

**Piombino (ca. 15km)**
Het is zeker de tijd en moeite waard om Piombino te bezoeken. Niet alleen voor de veerboot die naar de eilanden Elba en Sardinië gaat maar ook vanwege de stad zelf. Piombino heeft een interessante geschiedenis. Wist je bijvoorbeeld dat het zusje van Napoleon hier enige jaren de vorstin was? En dat Piombiono een rijke ijzer- en staalindustrie kent? Leer de geschiedenis en cultuur kennen en bezoek verschillende bezienswaardigheden zoals de paleizen, het uitzichtpunt Piazza Bovio, prachtige fonteinen en een oud gedeelte van het militaire complex Torrione e Rivellino!
**Elba (ca. 70km)**
Het eiland Elba is zeker een aanrader wanneer je voorbij de kust van Italië wilt gaan. Vanuit de haven van Piombino kun je op de veerboot stappen die je naar het eiland brengt. Op het eiland vindt je nog talrijke overblijfselen van de Etruskische beschaving. Bezoek de vele bezienswaardigheden om het eiland te leren kennen. Wat ook erg leuk is, is het veelzijdige en verrassend leuke waterpretpark Acqua il Parc en het Cavallino Matto. Daar is het werkelijk één groot feest voor jong en oud. Zo zie je maar dat een eiland niet alleen maar uit geschiedenis of cultuur bestaat, maar dat je er ook plezier kunt beleven!
**Florence (ca. 160km)**
Florence is de hoofdstad van Toscane en één van de meest kunstzinnige steden van de Italiaanse regio. Er is hier genoeg te beleven. De stad staat vooral bekend om het historische centrum. Bezoek verschillende bezienswaardigheden zoals de Cattedrale di Santa Maria del Fiore en het Piazza della Signoria. Loop in de stad uiteraard over de Ponte Vecchio, de oudste brug van de stad. Voor een goede wandeling volg je de vele straatjes om unieke plekjes te vinden!

Geniet van een voordelige vakantie naar Italië in Camping Hu Park Albatros Village

Voordelig op vakantie gaan naar Italië dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Camping Hu Park Albatros Village in San Vincenzo, Toscane

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Italië vandaag nog!

Scroll naar boven