3=2 SPECIAL! ⚡ Geniet 4 dagen in een 4*-Van der Valk Hotel in Zaltbommel nabij Den Bosch incl. ontbijt

4/5
Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2

3=2 SPECIAL! ⚡Geniet in een 4*-Van der Valk Hotel in Zaltbommel nabij Den Bosch incl. ontbijt

Vanaf € 47,00 p.p.

De kamers van Van der Valk Zaltbommel-A2 zijn voorzien van een televisie en een badkamer met een inloopdouche, toilet en een föhn. In het hele hotel is Wi-Fi beschikbaar. Voor een heerlijke maaltijd kun je terecht bij het hotel-restaurants. Zin in een drankje? Zoek dan de lounge op! Neem ook een kijkje in de fitness, waar je gratis kunt sporten.

**Stadswandeling Zaltbommel**
Duik in de geschiedenis van Zaltbommel met een stadswandeling langs de markante punten. De vestingwerken herinneren aan de tijd dat de stad zich moest verdedigen tegen indringers. De Sint-Maartenskerk, met zijn imposante toren, domineert de skyline en biedt een blik op de gotische bouwstijl. Het Stadskasteel, ooit een deftig woonhuis en nu een museum, vertelt de verhalen van de stad en haar bewoners door de eeuwen heen. Deze wandeling is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de rijke historie van de Nederlandse vestingsteden.
**De Tuinen van Appeltern**
Een korte rit van Zaltbommel brengt je naar De Tuinen van Appeltern, een uitgestrekt park dat een bron van inspiratie is voor elke tuinliefhebber. Met meer dan 200 voorbeeldtuinen kun je hier ideeën opdoen voor je eigen tuin of gewoon genieten van de pracht en praal van de aangelegde tuinen. Elk seizoen heeft zijn eigen charme, van de frisse bloesems in de lente tot de rijke kleurenpracht in de herfst. Het park biedt ook workshops en rondleidingen voor wie zijn groene vingers verder wil ontwikkelen.
**Fietsen langs de rivieren**
Pak de fiets en ontdek de natuurlijke schoonheid van de Bommelerwaard door de Maas en Waal fietsroute te volgen. De route leidt je langs de kronkelende rivieren, over de indrukwekkende dijken en door de groene uiterwaarden. Onderweg kom je langs schilderachtige dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Neem een picknick mee en geniet op een van de vele rustplekken van het uitzicht over het water en de voorbijvarende schepen. Het is de perfecte manier om de unieke rivierlandschappen van Nederland te ervaren.

Geniet van een voordelige vakantie naar Nederland in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2

Voordelig op vakantie gaan naar Nederland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 in Zaltbommel, Gelderland

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Nederland vandaag nog!

Scroll naar boven