3 of 4 dagen genieten in een kasteelhotel in Dinant nabij Namen incl. ontbijt en diner

3/5
Castel de Pont-à-Lesse

Verblijf in kasteelhotel in Dinant incl. ontbijt en diner

Vanaf € 104,50 p.p.

Castel de Pont-à-Lesse is gelegen op enkele kilometers ten zuiden van het stadje Dinant, in het hart van de Ardennen. Dit voormalige ‘Château de la Lesse’ is een van de vele burchten en kastelen in de vallei van de Haute Meuse. Het is omgeven door 25 hectare natuurdomein en is dus de ideale locatie om te ontspannen, te onthaasten en te genieten van welverdiende rust. De charme en het authentieke karakter van Hotel Castel de Pont-à-Lesse, het comfort van de kamers en de gastronomische maaltijden maken van het verblijf een onvergetelijke herinnering.

Klimmen (of met de kabelbaan) naar de citadel van Dinant, de Maison de Monsieur Sax bezoeken of een rondvaart maken over de Maas? Dinant is veelzijdig én leuk! Het verkennen van deze schilderachtige stad is één van de beste dingen om te doen! Een vakantie in de Ardenne is avontuurlijk, leerzaam en zeker bijzonder. In Dinant kun je langs de Notre-Dame, hét symbool van de stad. Of wandel langs de gotische Onze-Lieve-Vrouw kerk.
Wist je dat Dinant iets heeft met saxofoons? Het klinkt gek maar het is écht zo! Dinant is de geboorteplaats van de uitvinder van de saxofoon. Het huis van Adolphe Sax (uitvinder) is nu te bezichtigen als museum.

Geniet van een voordelige vakantie naar België in Castel de Pont-à-Lesse

Voordelig op vakantie gaan naar België dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Castel de Pont-à-Lesse in Dinant, Namen

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar België vandaag nog!

Scroll naar boven