3, 4 of 5 dagen in een 4*-hotel in Venetië incl. vlucht en ontbijt

4/5
Hotel Principe

4*-hotel in Venetië incl. vlucht en ontbijt

Vanaf € 259,00 p.p.

Het moderne 4*-hotel Principe is gelegen in het historische centrum van Venetië, direct aan de Canal Grande. De hotelkamers zijn verdeeld over 5 verdiepingen, die per lift bereikbaar zijn. Voor vragen en informatie kun je 24 uur per dag bij de receptie. De hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, verwarming, kluis, minibar, telefoon, televisie, radio en gratis Wi-Fi. Daarnaast is de badkamer voorzien van een douche en/of bad, wastafel, toilet en föhn. Sommige hotelkamers hebben een schitterend uitzicht op de zee.

**San Marcoplein**
Tijdens een wandeling door Venetië zal je het San Marcoplein zeker een aantal keren voorbij zien komen. Het is een centraal plein waar verschillende bezienswaardigheden te vinden zijn.
Op het plein vind je de Basiliek van San Marco en het Dogepaleis. Daarnaast kom je ook de Biblioteca Marciana, de Campanile en de klokkentoren Torre dell’Orologio tegen.
Verder vind je op het plein veel leuke terrasjes, waar je zeker een drankje moet gaan drinken! Onze tip is om neer te ploffen bij Caffè Florian, een bekend koffiehuis uit 1720.
**De wijken Cannaregio en Castello**
**Cannaregio** is één van de zes Venetiaanse stadsdelen en is vooral bekend vanwege de Joodse wijk. Je vindt er het Campo del Ghetto Nuovo, met oude synagogen, kunstgalerijen en het Joods historisch museum. Ook hier vind je veel leuke winkeltjes, traditionele restaurants en gezellige terrasjes. In dit deel van de stad is het vaak wat rustiger dan in andere delen. Je verkent de wijk het beste om gewoon lekker rond te slenteren, zo kom je namelijk op bijzondere plekjes die je je van te voren niet had kunnen bedenken.
De wijk **Castello** is niet zo heel bekend, maar wel de grootste van heel Venetië. De wijk is rijk aan leuke plekjes, zoals o.a. de Giardini Pubblici, het groene stadspark van Venetië, de Riva degli Schiavoni en het Arsenale, waar lang geleden, toen Venetië nog een belangrijke zeemacht was, grote schepen werden gebouwd. De wijk biedt ook twee mooie, maar veel minder bezocht musea: de Pinacoteca Querini Stampalia en het Museo Diocesano d’Arte Sacra, het museum voor christelijke kunst.
**Maak een romantische gondeltocht door de kanalen van Venetië**

Ben je in Venetië dan kan een gondeltocht eigenlijk niet ontbreken. De eerste gondels waren er al in het jaar 1094. Enkele honderden jaren later waren er maar liefst 10.000 gondels in Venetië en werden ze gebruikt om werkelijk alles te vervoeren. Tegenwoordig zijn dit er nog maar 400 en worden ze vrijwel alleen nog maar gebruikt voor een romantisch tochtje door de smalle kanalen van de stad.

Geniet van een voordelige vakantie naar Italië in Hotel Principe

Voordelig op vakantie gaan naar Italië dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Hotel Principe in Venetië, Veneto

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Italië vandaag nog!

Scroll naar boven