3-, 4-, 5- of 6-daagse stedentrip naar de levendige stad Oslo incl. vlucht

3/5
Smarthotel Oslo

Stedentrip naar de levendige stad Oslo incl. vlucht

Vanaf € 216,27 p.p.

In het hart van Oslo vind je Smarthotel Oslo. Alle kamers hebben DUX-bedden, televisie met chromecast, en een eigen badkamer. De lobby heeft een warme en gastvrije sfeer met een bar, tv-lounge en een Smarthop met snacks. Dus als je op zoek bent naar betaalbare accommodatie in Oslo, dan is Smarthotel de perfecte keuze, dicht bij alle favoriete plekken in Oslo.

**Kathedraal van Oslo**
Regelmatig is de kathedraal van Oslo het toneel voor publieke optredens van het koningshuis. De prachtige glas-in-lood ramen zorgen voor het mooiste licht en sfeer. Voor de inrichting en afwerking zijn grote meesters in hun vak benaderd om deze kathedraal de mooiste van het land te maken. Het zilveren kunstwerk ‘Het Laatste Avondmaal’ werd bijvoorbeeld gemaakt door de Italiaanse beeldhouwer Arrigo Minerbi die ook benaderd werd voor de Dom van Milaan. Bijzondere details om te weten zijn dat de oorspronkelijke stenen waarmee deze kathedraal is gebouwd, voornamelijk afkomstig zijn uit Nederland. De rode stenen zijn van een latere restauratie omdat de stenen uit Nederland niet meer te verkrijgen waren. En dat de meeste bouwwerkzaamheden zijn verricht door vrouwen!
**Het Nationale Theater**
In de prachtige omgeving van gebouwen als het koninklijke paleis, het stortinget en het station bevindt zich het vooraanstaande nationale theater van Noorwegen. Tegenover de hoofdingang staan de beelden van iconen Henrik Ibsen en Bjørbstjerne Bjørnson. Beiden waren zeer bekend als (toneel) schrijver en dichter. Alleen het beste van het best is goed genoeg om hier te mogen spelen. De producties zijn van een uiteenlopende genre en de akoestiek is er fenomenaal.
**Koninklijk paleis**
In de eerste helft van de achttiende eeuw werd dit paleis van Oslo op de Bellevue gebouwd naar een ontwerp van architect Hans Ditlev Franciscus Linstow. Ruim twintig jaar heeft het geduurd tot het af was. Met de komst van koning Harald V zijn er verschillende aanpassingen gedaan en hebben er vernieuwingen plaats gevonden. Tijdens de zomermaanden, als de koning en zijn gezin grotendeels elders verblijven, worden er delen van het paleis opengesteld voor publiek.

Geniet van een voordelige vakantie naar Noorwegen in Smarthotel Oslo

Voordelig op vakantie gaan naar Noorwegen dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Smarthotel Oslo in Oslo, Akershus

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Noorwegen vandaag nog!

Scroll naar boven