2 dagen culinair genieten in een voormalige gevangenis in Twente incl. ontbijt, 5-gangendiner en wijnarrangement

3/5
Huis van bewaring

Slapen in voormalige gevangenis in Almelo + culinair 5-gangendiner + wijnarrangement en meer bij Restaurant Ledeboer

Vanaf € 199,00 p.p.

Het Huis van bewaring is gevestigd in een gerenoveerde gevangenis in het centrum van Almelo. Alle kamers hebben een unieke stijl met een gevangenisthema en beschikken standaard over een televisie, minibar en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige zitkamer.

**Ontdek de natuur in Twente**
Door de bijzondere natuur waan je je hier in het buitenland. Zo is het Lutterzand een uniek natuurgebied. Hier vormt het riviertje de Dinkel de grens tussen de lage stroomdalgraslanden en het hoger gelegen stuifzandgebied. Ook Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug mag je niet overslaan, met haar glooiende bossen, uitgestrekte heidevelden en indrukwekkende vergezichten. En dan hebben we nog het Reggedal, ook al zo’n mooi gebied, met rivier Regge die overal doorheen kronkelt. Inderdaad, je komt hier ogen tekort.
**Gezellige dorpjes en steden**
Genoeg over de wonderschone natuur, want ook de gezellige steden en dorpen mogen er zijn. In dit oostelijke deel van Overijssel liggen onder andere Hengelo, Almelo, Ootmarsum en Enschede. Die laatste is een gezellige studentenstad en ook nog eens dé winkelstad van Oost-Nederland. Voor unieke boetiekjes en hippe woonwinkels moet je in de straten Zuiderhagen en de Haverstraatpassage zijn. Sla ook zeker niet het kleine charmante stadje Ootmarsum over, de kunststad van Twente vol galeries en creatieve winkels. Diepenheim is het kleinste stadje van Twente, en heeft een sprookjesachtige sfeer door de vele kastelen in de omgeving

Geniet van een voordelige vakantie naar Nederland in Huis van bewaring

Voordelig op vakantie gaan naar Nederland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Huis van bewaring in Almelo, Overijssel

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Nederland vandaag nog!

Scroll naar boven