2, 3 of 4 dagen uitwaaien op Terschelling in een 4*-hotel incl. ontbijt

4/5
WestCord Hotel Schylge

Verblijf in een 4*-hotel op Terschelling incl. ontbijt

Vanaf € 140,80 p.p.

Aan de enige natuurlijke baai van Nederland ligt Hotel Schylge op een unieke plaats. Je hebt er uitzicht op de levendige haven van West-Terschelling en de imponerende Waddenzee. Het is een comfortabele en stijlvolle oase in een jachtige wereld. Het hotel ligt een kwartiertje wandelen langs de haven van het dorp West-Terschelling. Fiets- en wandelpaden richting strand, bossen en wad beginnen voor en achter het hotel. De 98 moderne en luxueuze hotelkamers zijn voorzien van boxspringbedden, een ruime zithoek, een balkon en een ruime badkamer met bad, aparte douche en toilet.

Misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland, Terschelling. Het eiland vol met schoonheid en natuur. Zo bevindt je je tussen de zandstranden en de bossen. Het eiland heeft een lengte van 30 kilometer en breedte van 4,5 km met maar liefst 5.000 inwoners. Terschelling is op Texel na het grootse Waddeneiland. Het eiland staat bekend om zijn prachtige wandel en fietsroutes, maar zeker ook niet te vergeten: watersporters. Er is op het eiland veel te doen voor jong en oud!

Geniet van een voordelige vakantie naar Nederland in WestCord Hotel Schylge

Voordelig op vakantie gaan naar Nederland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in WestCord Hotel Schylge in Terschelling, Friesland

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Nederland vandaag nog!

Scroll naar boven