2, 3 of 4 dagen ontspannen verblijven midden op de Veluwe in Epe incl. ontbijt

4/5
Hotel Dennenheuvel

Ontspannen verblijven midden op de Veluwe in Epe incl. ontbijt

Vanaf € 78,33 p.p.

Hotel Dennenheuvel ligt verscholen in een prachtige omgeving nabij Epe. De comfortabele kamers zijn stijlvol en voorzien van moderne gemakken, zoals een luxe badkamer, een televisie en comfortabele bedden. Geniet van de faciliteiten zoals de sauna, het stoombad en het solarium. Het restaurant biedt heerlijke gerechten en de bar is perfect voor ontspanning.

**Elburg**
Genesteld aan de rand van het Veluwemeer, biedt Elburg een mix van historie en charme. Dit pittoreske stadje is een waar openluchtmuseum, met prachtige historische gebouwen, smalle straatjes en een sfeervolle haven. Wandel door de eeuwenoude straatjes en bewonder de goed bewaard gebleven stadsmuren. Geniet van de rust en schoonheid van de haven, waar traditionele zeilschepen en gezellige terrasjes te vinden zijn.
**Kasteel Cannenburg**
Begeef je in de wereld van weleer bij Kasteel Cannenburg. Dit imposante kasteel dateert uit de 16e eeuw en ademt geschiedenis. Verken de prachtige tuinen en bewonder de statige architectuur. Ontdek de geheimen van het kasteel tijdens een rondleiding en ervaar de grandeur van het verleden.
**Natuurpark de Hoge Veluwe**
Laat je betoveren door de schoonheid van de Hoge Veluwe. Dit uitgestrekte natuurgebied is een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Verken de dichte bossen, uitgestrekte heidevelden en glooiende landschappen te voet of per fiets. Het hoogtepunt van het park is het Kröller-Müller Museum, wereldberoemd om zijn indrukwekkende collectie moderne kunst en beeldentuin. Bewonder meesterwerken van Vincent van Gogh en geniet van de harmonie tussen kunst en natuur.

Geniet van een voordelige vakantie naar Nederland in Hotel Dennenheuvel

Voordelig op vakantie gaan naar Nederland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Hotel Dennenheuvel in Epe, Gelderland

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Nederland vandaag nog!

Scroll naar boven