2, 3 of 4 dagen in 4*-Van der Valk hotel tussen Amersfoort en Utrecht o.b.v logies of logies en ontbijt

4/5
Van der Valk hotel Leusden - Amersfoort

Verblijf in 4*-Van der Valk hotel Leusden - Amersfoort

Vanaf € 36,00 p.p.

Van der Valk hotel Leusden ligt op de uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug, in het groene hart van Nederland. Het hotel bevindt zich tussen de gezellige winkelsteden Amersfoort en Utrecht. Een prima locatie om een bezoek aan de Veluwe en de bezienswaardige plaatsen in de buurt te combineren. Vanuit het hotel kun je ook uitstapjes maken naar bijvoorbeeld attractieparken Dolfinarium Harderwijk, Dierenpark Amersfoort en Walibi World.

**Wild spotten op de Veluwe!**
De pootafdruk van een edelhert ontdekken. De diepe wroetsporen van het wilde zwijn herkennen. Ooggetuige zijn van een havik in glijvlucht. Met een beetje geluk en de goed getrainde ogen van een gids geeft het bos veel van z’n geheimen prijs en met nog meer geluk vang je een hert, ree, vos of das in je verrekijker. De meeste kans op een wildontmoeting met deze Veluwe-bewoners heb je ’s morgens vroeg of juist tegen de schemering.
**Utrechtse Heuvelrug**
Het recreatiegebied rondom Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug heeft veel te bieden, zowel op sportief gebied als voor ontspanning is er voldoende afwisseling. Zo is er in Amerongen een Tabaksmuseum en vind je bij Rhenen het Ouwehands Dierenpark. In het Nationale Park Utrechtse Heuvelrug ligt het landgoed De Ruiterberg. Het park leent zich uitstekend voor wandel- en fietsroutes. Heide, graslanden, vennen en bossen wisselen elkaar af en hier en daar kom je een landhuis of kasteel tegen.
**Utrecht anders bekeken**
Utrecht is een fantastische stad om vanaf het water te ontdekken. Kano door de prachtige grachten, langs de gezellige terrassen, en langs een aantal bezienswaardigheden. Ook zijn er in de lantaarns aan de gracht vaak unieke kleinkunsten te zien, wat je vanaf de straat amper kunt bekijken. Je kunt met de kano langs alle plekken in de binnenstad die met het water verbonden zijn. Wil je de ervaring nog unieker maken? Maak dan een nachtvaarttocht door de prachtig verlichte binnenstad van Utrecht! Onder het Domplein vind je een hele historische locatie, namelijk DOMunder! Hier kun je je onderdompelen in ruim 2000 jaar geschiedenis, met spannende verhalen en archeologische schatten. Deze tentoonstelling laat de geschiedenis zien van verschillende tijdslagen die hier verborgen liggen. Met behulp van zaklampen en smartdevices kun je de eeuwenoude verhalen tot leven laten komen. Ga zelf op zoek en beleef de geschiedenis als een echte archeoloog, of boek een rondleiding met een gespecialiseerde gids. Bij het hoekhuis van Eligenhof en de Oudegracht nummer 364 vind je een grote steen aan een ketting. Niets bijzonders zou je denken…maar er gaan wilde verhalen rond over deze steen. Oorspronkelijk is de steen er neergelegd om het huis te beschermen tegen schade bij het slepen van de vrachtgoederen of het rijden van wagens. Maar de doodnormale steen zou bij nieuwe maan bloeden wanner je er een speld in stak. Dat is nog niet alles! ’s Nachts zouden de reuzen, heksen en geesten dansen rond de steen en er mee knikkeren en kaatsen over de keien van de Oudegracht. De bewoners konden niet van slapen van het lawaai en hielden uiteindelijk met nachtelijke mensenstoet een optocht om de boze geesten de donkere wateren van de gracht in te bannen. Ze zijn nooit meer gezien of gehoord… Voor de zekerheid heeft men de steen wel aan een ketting gelegd, je weet maar nooit!

Geniet van een voordelige vakantie naar Nederland in Van der Valk hotel Leusden – Amersfoort

Voordelig op vakantie gaan naar Nederland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Van der Valk hotel Leusden – Amersfoort in Leusden, Utrecht

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Nederland vandaag nog!

Scroll naar boven