2, 3 of 4 dagen erop uit in Koog aan de Zaan en verblijf in sfeervol boutiquehotel op basis van logies of logies en ontbijt

0/5
Boutique hotel NO.43

Overnacht in gezellig boutiquehotel in de Zaanstreek o.b.v. logies of logies en ontbijt

Vanaf € 49,50 p.p.

Gelegen in het centrum van de Zaanstreek vind je in een prachtig pand boutique hotel No. 43. Het hotel is sfeervol ingericht en heeft op een paar minuutjes lopen een heerlijk restaurant. Hier worden traditionele Italiaanse gerechten met een Nederlandse twist geserveerd. De kamers hebben een luxe en intieme sfeer waar je je direct thuis zult voelen. Natuurlijk zijn de kamers van alle gemakken voorzien voor een comfortabel en ontspannen verblijf.

**Zaanse Schans**
Natúúrlijk moet je een bezoek brengen aan de Zaanse Schans! Elke molen, winkel en werkplaats verteld een eigen verhaal en zijn het resultaat van een vruchtbare periode uit de Nederlandse geschiedenis. De Zaanse Schans leeft, want alle panden worden nog steeds bewoond. Bezoek een van de vele molens of ambachtshuizen, zoals de klompenmakerij, het wevershuis of tinnegieterij waarin je alles te weten komt over dit bijzondere dorp en haar vele ambachten.
**Volendam**
Ben je wel in Volendam geweest als je géén foto hebt gemaakt in klederdracht? Een fotoshoot in traditioneel Volendams kostuum hoort erbij en is het perfecte aandenken aan een dagje Volendam. De Volendamse klederdracht voor vrouwen bestaat onder andere uit een zwarte rok met gekleurd schort, een geborduurde kraag en uiteraard een kanten mutsje. Het kostuum voor de mannen is iets simpeler, maar het ziet er beide fantastisch uit. Om Volendam echt te begrijpen en waarderen is het een aanrader om een bezoek te brengen aan het Volendams Museum. Dit kleine museum heeft interessante tentoonstellingen over de geschiedenis van het vissersdorp. Klederdracht komt uiteraard aan bod, maar er zijn ook een aantal Volendamse interieurs nagebouwd. Daarnaast is er een filmzaal met oude beelden uit Volendam en kun je schilderijen met Volendamse tafereeltjes bewonderen. De zelfbenoemde topattractie van het Volendams Museum is de kamer met 11 miljoen sigarenbandjes, ook wel bekend als het Sigarenbandjesmuseum. Je dagje in Volendam is pas echt compleet als je een visje gaat eten op De Dijk. Hoewel Volendam het al lang niet meer moet hebben van de visserij, is het nog steeds een van de beste plekken in Nederland om visje te eten. Een broodje paling is een echte Volendamse lekkernij, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een Hollandse Nieuwe of portie kibbeling. Vis eten kan bij een van de restaurantjes aan de haven, maar ook bij een van de viskramen. Vishandel Lekkers (gelegen in de haven tegenover Foto de Boer) schijnt de beste te zijn.
**Amsterdam**
Vanaf je hotel sta je in no time in het centrum van de hoofdstad en is dus zeker leuk om een dagje te bezoeken. Maak en leuke stadswandeling, ga lekker winkelen in de Kalverstraat of maak een heerlijke wandeling door het Vondelpark. Amsterdam staat bol van de bezienswaardigheden. Om het meeste uit de dag te kunnen halen kun je een fiets huren die je langs alle high lights van de stad brengt. Waar je ook voor kiest om te gaan ondernemen, een leuke dag gaat het zeker worden!

Geniet van een voordelige vakantie naar Nederland in Boutique hotel NO.43

Voordelig op vakantie gaan naar Nederland dat doe je met een vakantie van Traveldeal. Met deze deals ben jij binnenkort onderweg naar een onvergetelijke vakantiebestemming. Boek vandaag nog jouw verblijf in Boutique hotel NO.43 in Koog aan de Zaan, Noord-Holland

Dankzij de scherpe vakantie aanbiedingen van Traveldeal hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Pak je koffers en laat jouw droomvakantie werkelijkheid worden.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en boek jouw vakantie naar Nederland vandaag nog!

Scroll naar boven