Last minute Egypte in Nijlcruise 15 dagen

Sunweb last minute Egypte in Nijlcruise 15 dagen

Grandioze reis voor cultuurliefhebbers
Vaar over een van de langste rivieren ter wereld
Ontdek de highlights van Egypte in een week

BEKIJK MEER OP SUNWEB.BE ➜

MEER INFO ➜

Op zoek naar een last minute vakantie ? Dan is deze Sunweb last minute Egypte in Nijlcruise 15 dagen misschien wel iets voor jou

Boek je last minute vakantie naar Egypte vandaag nog online bij Sunweb.be en ga extra voordelig op reis.

Het grootste aanbod aan online boekbare last minute reizen vind je nu op Lastminuteboeking.be. Zo ook het volledige aanbod lastminutes aangeboden door Sunweb.

Sunweb last minute Egypte in Nijlcruise 15 dagen

Houd je er van om cultuur te snuiven tijdens de vakantie? Dan is de 15-daagse Nijlcruise een waanzinnige ervaring. In een week tijd vaar je over de langste rivier ter wereld en kom je langs de beroemde highlights uit de eeuwenoude geschiedenis van Egypte. Laat je betoveren en vertrek met een koffer vol mooie verhalen weer naar huis. Wil je graag nog langer blijven? Een strandverlenging is mogelijk door dit telefonisch bij te boeken via ons call center. Mogelijk in elk gewenst hotel.

Dag 1 (zaterdag): Aankomst in Hurghada
Na een vlucht van ongeveer 5 uur kom je aan in Hurghada. Vanaf hier word je naar het hotel gebracht waar je kunt aanschuiven voor een diner.

Dag 2 (zondag): Vrije tijd in Hurghada
Vandaag heb je zelf de tijd om de stad Hurghada te ontdekken. Ga naar het strand, bezoek het oude deel van Hurghada, maak kennis met de lokale keuken of kom even lekker tot rust bij het hotel.

Dag 3 (maandag): Luxor
Ontbijt in het hotel, vervolgens met de bus naar Luxor om aan boord te gaan van de M/S Radamis II cruise (7 nachten). Na het inchecken lunch aan boord en vervolgens bezoek aan de oostelijke oever van Luxor, de Karnak-tempel en Luxor Tempels. Vervolgens terug naar de cruise voor het diner en overnachting aan boord van de cruise in Luxor.

Dag 4 (dinsdag): Esna
Ontbijt aan boord van de cruise en vervolgens een bezoek aan de westelijke oever van Luxor, inclusief een bezoek aan de vallei der koningen, de tempel van koningin Hatshepsut en de twee kolossen van Memnon. Erna met de cruise naar Esna, met lunch tijdens het varen. Na aankomst is Esna een oversteek via de Esna-sluis en overnachting aan boord van de cruise in Edfu.

Dag 5 (woensdag): Efdu tempel en Luxor
Ontbijt aan boord van de cruise. Vervolgens verder met een bezoek aan de Edfu-tempel. Lunch en diner aan boord van de cruise en overnachting aan boord in Aswan.

Dag 6 (donderdag): Abu Simbel
Ontbijt aan boord van de cruise en in de vroege ochtend vertrek voor een excursie naar Abu Simbel (optioneel en niet inbegrepen in het excursiepakket). Vervolgens en bezoek aan de onvoltooide Obelisk & de hoge dam. Lunch aan boord en in de middag de mogelijkheid tot het maken van een felucca zeitoch op de Nijl. Na terugkomst op de cruise, diner en overnachting aan boord van de cruise in Aswan.

Dag 7 (vrijdag): Philae tempel en Komobo tempel
Ontbijt aan boord van de cruise. Vervolgens verder met een bezoek aan de Philae-tempel en varen naar Kom Ombo. Bezoek aan de Kom Ombo-tempel en varen naar Edfu en overnachting in Edfu.

Dag 8 (zaterdag): Edfu – Luxor
Je vaart vandaag van het plaatsje Edfu naar Luxor waar je overnacht.

Dag 9 (zondag): Luxor
Ook deze dag word je weer verrast door een heerlijk ontbijt, lunch en diner op de boot. Vandaag blijf je in Luxor.

Dag 10 (maandag): Laatste dag op de boot
Vandaag is het tijd om de boot te verlaten. Je ontbijt op de boot en daarna word je opgehaald. Je gaat van Luxor weer terug naar Hurghada. In Hurgada blijf je 5 nachten dit is inclusief diner.

Dag 11 (dinsdag): Hurghada
Vandaag heb je vrije tijd om zelf de stad te ontdekken. Diner en overnachting in Hurghada.

Dag 12 (woensdag): Hurghada
Vandaag heb je vrije tijd om zelf de stad te ontdekken. Diner en overnachting in Hurghada.

Dag 13 (donderdag): Hurghada
Vandaag heb je vrije tijd om zelf de stad te ontdekken. Diner en overnachting in Hurghada.

Dag 14 (vrijdag): Hurghada
Vandaag heb je vrije tijd om zelf de stad te ontdekken. Diner en overnachting in Hurghada.

Dag 15 (zaterdag): Terug naar huis
Het is helaas de laatste dag van de cruise. Je vertrekt van
 Hurghada naar het vliegveld en vliegt weer terug naar Brussel. Toch liever wat langer blijven? Dat kan! Je kunt je reis verlengen met een verblijf in een hotel naar keuze. Neem hiervoor contact op met ons call center.

Last minutes Egypte bij Sunweb.be

Sunweb is dé online touroperator op het gebied van zomer-, ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn Sunweb reizen rechtstreeks online te boeken aan de beste prijs. Je kan er reizen boeken naar populaire en betaalbare bestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, maar ook  Gambia, Kaapverdië en Dubai.

Land

Streek

Plaats

Sterren