Landmar Playa la Arena in Spanje met Tui.be

Landmar Playa la Arena in Spanje

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Landmar Playa la Arena in Spanje misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Landmar Playa la Arena

Landmar Playa la Arena biedt alles om met je gezin te genieten van een aangename vakantie: ruime kamers, animatie voor groot en klein, verschillende sporten, een All Inclusive formule… Neem daarbij nog de mooie, rustige ligging, het zwarte zandstrand dat enkel door een weg van het hotel gescheiden wordt en het prachtige uitzicht op La Gomera en je vakantie is compleet. Voor koppels zijn er ook superieure kamers ‘Platinum Club’ met tal van extra’s!

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Landmar Playa la Arena.

Land

Streek

Plaats

Sterren