Het is alom bekend dat Spanje al vanouds één van populairste vakantiebestemmingen in Zuid-Europa is. Dit mediterrane land heeft een rijke geschiedenis en een unieke cultuur waardoor elk type vakantieganger hier z’n gading vindt. Spanje heeft ook veel te bieden op het gebied van kunst. Wie kent niet de bekende kunstenaars Picasso, Goya en Dali? In de bekende plaatsen zoals Madrid (de hoofdstad) in het binnenland en Barcelona aan de kust zijn verschillende werken van deze kunstenaars te bezichtigen. Naast al deze interessante bezienswaardigheden in het binnenland en in de grote steden, bieden de Spaanse costa’s en eilanden gegarandeerd nog meer plezier.

Een ontspannende strandvakantie in één van de bruisende badplaatsen is absoluut aan te raden. Via Sunweb kan je kiezen voor een verblijf aan de Costa Brava, Costa del Sol, Costa Blanca en in Palma de Mallorca. Voor deze zomer hebben wij voor jou zowel hotels als appartementen uit alle categorieën geselecteerd.

Zoals uit deze kleine introductie al blijkt, is Spanje een zeer gevarieerd vakantieland. Ook de Spaanse keuken, die sterk verschilt van de Belgisch keuken, biedt de meest diverse gerechten. Een typisch Spaans gerecht is natuurlijk paëlla: een heerlijke rijstschotel gevuld met kip en/of vis. Tapas zijn in Spanje ook overal te verkrijgen. Dit zijn kleine borrelhapjes die gemaakt zijn van allerlei verschillende ingrediënten zoals sardientjes, olijven, salami, enz. Tijdens een bezoek aan een terrasje mag natuurlijk de overheerlijke en verfrissende sangria niet ontbreken.

Kortom, Spanje is een prachtig vakantieland waar iedereen een keer geweest moet zijn. Hasta la vista en España of tot ziens in Spanje!

Sluit Menu

Vroegboekkortingen tot -700 euro

Boek nu al je zomervakantie en geniet van mooie vroegboekkortingen !

Vroegboek deals zomer 2020

Boek nu al je vakantie voor zomer 2020 en geniet van talrijke vroegboek voordelen!