Lagoon Attitude in Mauritius met Tui.be

Lagoon Attitude in Mauritius

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Lagoon Attitude in Mauritius misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Mauritius, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Lagoon Attitude

Lagoon Attitude is de ideale locatie om met z’n tweetjes te genieten van een heerlijke vakantie. Alle ingrediënten zijn hier aanwezig: wat dacht je van een suite met bad op het balkon, een spabehandeling gebaseerd op de natuur of een adrenalinerush op een van de beste kite- en windsurfspots van het eiland? Maar je beleeft hier ook een ecologisch verantwoorde vakantie. Het hotel zet zich actief in voor de bescherming van het eiland met verschillende projecten. Zo is er een centrum waar je iets kan bijleren over de natuurlijke rijkdom van de lagune en wordt er alleen recycleerbaar plastic gebruikt in het hotel. Hier laat je dus enkel een positieve voetafdruk na voor het milieu! In de verschillende restaurants proef je Mauritius, met buffetten, barbecue, streetfood en exotische cocktails. Lagoon Attitude laat enkel volwassenen toe.

Op vakantie naar Mauritius met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Lagoon Attitude.

Land

Streek

Plaats

Sterren