La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness in Spanje met Tui.be

La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness in Spanje

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness in Spanje misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness

Dit mooie complex bestaat uit 2 delen: La Palma Princess en Teneguía Princess. Het ligt direct aan de zee en biedt alles voor een geslaagde vakantie: een spacentrum, ruime en luxueuze kamers, vele zwembaden… Hier kan je kiezen voor kamer en ontbijt, halfpension of All Inclusive.
Opmerking: vanuit dit hotel is slechts een beperkt excursieprogramma (mits voldoende deelnemers) mogelijk door de afgelegen ligging.

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness.

Land

Streek

Plaats

Sterren