La Palma Jardin Resort in Spanje met Tui.be

La Palma Jardin Resort in Spanje

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze La Palma Jardin Resort in Spanje misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

La Palma Jardin Resort

La Palma Jardin Resort, een kleinschalig bungalowcomplex aan de zonnige kant van het eiland La Palma en dicht bij het natuurpark Caldera de Taburiente. De gezellige bungalows liggen midden in een uitbundige subtropische tuin met meer dan 200 plantensoorten. Laat de stress van je afglijden in deze prachtige oase en in het gratis wellnesscentrum. Dit is de perfecte plek voor natuurliefhebbers om te ontspannen! In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek. Zij/hij is wel telefonisch of via de app bereikbaar. De infomeeting vindt plaats in hotel Sol La Palma in Puerto Naos.

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in La Palma Jardin Resort.

Land

Streek

Plaats

Sterren