La Maltese Estate Buddha-Bar Beach in Griekenland met Tui.be

La Maltese Estate Buddha-Bar Beach in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze La Maltese Estate Buddha-Bar Beach in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

La Maltese Estate Buddha-Bar Beach

La Maltese Estate Buddha-Bar Beach dateert uit de jaren 1900 en was oorspronkelijk eigendom van een Griekse kapitein. Het werd volledig gerenoveerd – waarbij de originele stijl niet uit het oog werd verloren – tot een elegant vijfsterrenhotel dat pure luxe ademt. Het ligt op de rand van de caldera en vlak bij het charmante centrum van Imerovigli. Vanuit de infinity pool kan je dan ook genieten van een schitterend panoramisch uitzicht!

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in La Maltese Estate Buddha-Bar Beach.

Land

Streek

Plaats

Sterren