La Hacienda del Buen Suceso in Spanje met Tui.be

La Hacienda del Buen Suceso in Spanje

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze La Hacienda del Buen Suceso in Spanje misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

La Hacienda del Buen Suceso

Ben je op zoek naar iets bijzonders? Dan ben je bij La Hacienda del Buen Suceso aan het juiste adres. Dit voormalige landhuis is rustig gelegen in een mooie omgeving, te midden van de bananenplantage en geniet een mooi uitzicht op de bergen. Het ligt net buiten Arucas, een stadje met kleurrijke gebouwen en een rijke historie. Je vindt er goede restaurants, leuke terrasjes en talrijke winkels. Hou je meer van actie? Maak een wandeltocht over de vele ‘caminos reales’ of ga mountainbiken in de bergen. En laat achteraf je spieren ontspannen in het bubbelbad, het stoombad of geniet van een goede massage.
In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek. Zij/hij is wel telefonisch of via de app bereikbaar.

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in La Hacienda del Buen Suceso.

Land

Streek

Plaats

Sterren