Krumers Post Hotel & Spa in Oostenrijk met Tui.be

Krumers Post Hotel & Spa in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Krumers Post Hotel & Spa in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Krumers Post Hotel & Spa

Het hotel Krumers Post in het centrum van Seefeld is een absolute topper! Trek enkele baantjes in het zwembad terwijl je geniet van het panoramische zicht op de bergen, ontspan je in de prachtige wellnessruimte na een dagje wandelen en laat u bekoren door het copieuze ontbijtbuffet of door een verfijnd diner. De gastvrijheid, het attentvolle onthaal, de dienstverlening en het kader zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Waar wacht je nog op om te boeken?

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Krumers Post Hotel & Spa in Seefeld.

Land

Streek

Plaats

Sterren