Krumers Alpin Resort & Spa in Oostenrijk met Tui.be

Krumers Alpin Resort & Spa in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Krumers Alpin Resort & Spa in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Krumers Alpin Resort & Spa

Uitstekend hotel van de familie Albrecht die ook eigenaar is van de hotels Karwendelhof en Krumers in Seefeld. Het is ronduit genieten in de prachtig vernieuwde wellness en de mooie zwembaden. Ook op gastronomisch vlak worden de gasten in de watten gelegd. Met gratis verblijf voor kinderen t.e.m. 12 jaar geniet het hele gezin hier van een luxueuze vakantie. Mooi meegenomen voor golfliefhebbers: het hotel ligt op slechts een paar minuten rijden van de prestigieuze golfterreinen van Seefeld. Wacht dus niet langer en reserveer nu je verblijf. Het wordt vast en zeker top!

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Krumers Alpin Resort & Spa in Seefeld.

Land

Streek

Plaats

Sterren