Invisa Figueral Resort in Spanje met Tui.be

Invisa Figueral Resort in Spanje

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Invisa Figueral Resort in Spanje misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Invisa Figueral Resort

Invisa Figueral Resort bestaat uit Club Cala Blanca en Club Cala Verde en is een aanrader voor zowel liefhebbers van clubvakanties, als voor oudere mensen en families. Dit uitstekende familieresort ligt in een uitgestrekt domein met prachtige tuinen. Naast de rust en de mooie natuur geniet je van een uitgebreid aanbod aan sport- en ontspanningsmogelijkheden. Je kan gebruik maken van alle faciliteiten van beide clubs. Voor volwassenen is er het ‘adults only’ zwembad, voor kinderen de splash. De kinderen kunnen ook terecht in de mini-, maxi- of juniorclub. Je kan zowel in Club Cala Blanca als in Club Cala Verde verblijven.

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Invisa Figueral Resort.

Land

Streek

Plaats

Sterren